CargoCoronaCorona gevolgen maatschappijenOverig nieuwsProfessional

Emirates vaker met vracht naar Nederland

Emirates SkyCargo heeft de activiteiten opgeschaald naar meer dan 20 wekelijkse vluchten naar Nederland. Hiervoor worden B777F’s en B777-300ER’s ingezet.

Vracht

Momenteel voert de vrachtafdeling van Emirates vluchten uit van en naar Dubai naar meer dan 75 bestemmingen. Onlangs is de maatschappij ook begonnen met het vervoeren van vracht in de passagiersvariant van de B777-300ER.

Activiteiten

“Door haar activiteiten aan te passen en haar netwerk zo efficiënt mogelijk te benutten heeft de luchtvaartmaatschappij vitale handelsrelaties in Nederland onderhouden, welke de lokale economieën en bedrijven enorm hebben ondersteund”, zegt Ton Woorts, cargo manager in Nederland bij Emirates.

Amsterdam

In april vloog Emirates SkyCargo zo’n 65 keer naar Amsterdam. “We blijven ons inzetten voor de markt met meer dan 20 wekelijkse vluchten naar Amsterdam Schiphol Airport en Maastricht Aachen Airport, waarbij we hulpgoederen en andere essentiële goederen vervoeren”, aldus Woorts.

Help Up de crisis door!

en word vriend

Ook Up in the Sky heeft het moeilijk door de economische impact van het Coronavirus. Ben je fan van Up? Dan kan je ons helpen. Met een kleine bijdrage van 5 euro zijn wij al enorm blij!

Geef je wat meer, dan krijg je er extra’s voor terug. Als je 24 euro doneert, dan schotelen wij je geen advertenties meer voor. Als je een nog grotere vriend wordt, dan sturen we je ook nog eens een code waarmee je gratis ons fotoboek Schiphol.jpg kan bestellen.

Wie wil er nou geen vriend van ons worden?

Tags

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close
Close

Geen advertenties?

Wil je liever geen advertenties? Dat kan als je vriend van Up wordt: https://www.upinthesky.nl/vriend-shop/