AirlinesCoronaCorona gevolgen maatschappijenCorona impact passagiersOverig nieuws

Iberia herstelt 21 procent capaciteit in juli

Iberia Group herstelt 21 procent van de capaciteit in juli op short- en medium-haul routes. Naarmate de reisrestricties worden opgeheven, moet dit toenemen tot 35 procent.

Juli en augustus

In juli en augustus vliegen Iberia, Iberia Express en Iberia Regional naar 40 (juli) en 53 (augustus) bestemmingen, met een totaal van 194 retourvluchten per week in juli en 359 in augustus. Dit komt neer op een beschikbare stoelcapaciteit van 21 procent, wat opgeschaald kan worden naar 35 procent als de vraag toeneemt.

Juni

In juni hanteert Iberia ongeveer hetzelfde aanbod als in mei, wat voornamelijk connectiviteit inhoudt tussen Madrid en de Spaanse eilanden, Barcelona, Bilbao, Asturias, Vigo, La coruña, Londen en Parijs.

Routes

In Europa worden de volgende vluchten hervat in juli: Athene, Brussel, Dubrovnik, Genève, Lissabon, Londen, Milaan, München, Porto, Parijs, Rome, Stockholm, Venetië en Zürich en vanaf augustus komen daar de volgende vluchten bij: Berlijn, Bologna, Kopenhagen, Dublin, Faro, Frankfurt, Lyon, Manchester, Marseille, Praag, Santorini en Toulouse.

Help Up de crisis door!

en word vriend

Ook Up in the Sky heeft het moeilijk door de economische impact van het Coronavirus. Ben je fan van Up? Dan kan je ons helpen. Met een kleine bijdrage van 5 euro zijn wij al enorm blij!

Geef je wat meer, dan krijg je er extra’s voor terug. Als je 24 euro doneert, dan schotelen wij je geen advertenties meer voor. Als je een nog grotere vriend wordt, dan sturen we je ook nog eens een code waarmee je gratis ons fotoboek Schiphol.jpg kan bestellen.

Wie wil er nou geen vriend van ons worden?

Tags

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close
Close

Geen advertenties?

Wil je liever geen advertenties? Dat kan als je vriend van Up wordt: https://www.upinthesky.nl/vriend-shop/