fbpx
AirlinesCoronavirusNaast het nieuws

Iberia herstelt 21 procent capaciteit in juli

Iberia Group herstelt 21 procent van de capaciteit in juli op short- en medium-haul routes. Naarmate de reisrestricties worden opgeheven, moet dit toenemen tot 35 procent.

Juli en augustus

In juli en augustus vliegen Iberia, Iberia Express en Iberia Regional naar 40 (juli) en 53 (augustus) bestemmingen, met een totaal van 194 retourvluchten per week in juli en 359 in augustus. Dit komt neer op een beschikbare stoelcapaciteit van 21 procent, wat opgeschaald kan worden naar 35 procent als de vraag toeneemt.

Juni

In juni hanteert Iberia ongeveer hetzelfde aanbod als in mei, wat voornamelijk connectiviteit inhoudt tussen Madrid en de Spaanse eilanden, Barcelona, Bilbao, Asturias, Vigo, La coruña, Londen en Parijs.

Routes

In Europa worden de volgende vluchten hervat in juli: Athene, Brussel, Dubrovnik, Genève, Lissabon, Londen, Milaan, München, Porto, Parijs, Rome, Stockholm, Venetië en Zürich en vanaf augustus komen daar de volgende vluchten bij: Berlijn, Bologna, Kopenhagen, Dublin, Faro, Frankfurt, Lyon, Manchester, Marseille, Praag, Santorini en Toulouse.

Bestel een Aviationtag van de PH-BFF, een voormalige KLM B747!

Ondersteun Up in the Sky in haar missie om meer unieke content te maken en haal dit stukje Nederlandse luchtvaartgeschiedenis in huis. Na 27 jaar over de hele wereld te hebben gezworven ging de PH-BFF in 2017 met pensioen. Het machtige toestel werd uiteindelijk in 2018 gerecycled op voormalige Vliegbasis Twente.

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button