AirlinesCoronaCorona gevolgen maatschappijenCorona impact passagiersOverig nieuws

Lufthansa breidt vliegschema juni met 200 vluchten uit

Lufthansa breidt het vliegschema vanaf 15 juni – dat onlangs werd aangekondigd – uit van 1800 naar 2000 wekelijkse frequenties. De focus zal hierbij liggen op toeristische bestemmingen.

Europa

Vanaf half juni bedient de maatschappij 20 Europese bestemmingen vanaf Frankfurt en 34 vanaf München. Daar zitten bestemmingen vanaf Frankfurt tussen zoals Dubrovnik, Faro, Venetië, Ibiza en Malaga en vanaf München Porto, Split, Cyprus, Biarritz en Agadir.

Long-haul

In juni moeten er ook 34 long-haul bestemmingen beschikbaar zijn – goed voor 112 wekelijkse verbindingen buiten Europa. Vanaf Frankfurt zal er gevlogen worden naar Caïro, Peking, Shanghai en San Jose. Vanaf München worden er vluchten uitgevoerd naar San Francisco, Delhi, Montreal en Seoul.

Versoepeling

De maatschappij zegt hiermee in te spelen op de groeiende vraag naar vliegreizen, nu de reisbeperkingen worden versoepeld. De extra vluchten zijn deze week al boekbaar via de website van Lufthansa. Dochter Austrian Airlines maakte vandaag bekend ook vanaf 15 juni de vluchten te hervatten, onder andere naar Amsterdam.

Help Up de crisis door!

en word vriend

Ook Up in the Sky heeft het moeilijk door de economische impact van het Coronavirus. Ben je fan van Up? Dan kan je ons helpen. Met een kleine bijdrage van 5 euro zijn wij al enorm blij!

Geef je wat meer, dan krijg je er extra’s voor terug. Als je 24 euro doneert, dan schotelen wij je geen advertenties meer voor. Als je een nog grotere vriend wordt, dan sturen we je ook nog eens een code waarmee je gratis ons fotoboek Schiphol.jpg kan bestellen.

Wie wil er nou geen vriend van ons worden?

Tags

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close
Close

Geen advertenties?

Wil je liever geen advertenties? Dat kan als je vriend van Up wordt: https://www.upinthesky.nl/vriend-shop/