fbpx
AirlinesCoronavirusNaast het nieuws

Lufthansa breidt vliegschema juni met 200 vluchten uit

Lufthansa breidt het vliegschema vanaf 15 juni – dat onlangs werd aangekondigd – uit van 1800 naar 2000 wekelijkse frequenties. De focus zal hierbij liggen op toeristische bestemmingen.

Europa

Vanaf half juni bedient de maatschappij 20 Europese bestemmingen vanaf Frankfurt en 34 vanaf München. Daar zitten bestemmingen vanaf Frankfurt tussen zoals Dubrovnik, Faro, Venetië, Ibiza en Malaga en vanaf München Porto, Split, Cyprus, Biarritz en Agadir.

Long-haul

In juni moeten er ook 34 long-haul bestemmingen beschikbaar zijn – goed voor 112 wekelijkse verbindingen buiten Europa. Vanaf Frankfurt zal er gevlogen worden naar Caïro, Peking, Shanghai en San Jose. Vanaf München worden er vluchten uitgevoerd naar San Francisco, Delhi, Montreal en Seoul.

Versoepeling

De maatschappij zegt hiermee in te spelen op de groeiende vraag naar vliegreizen, nu de reisbeperkingen worden versoepeld. De extra vluchten zijn deze week al boekbaar via de website van Lufthansa. Dochter Austrian Airlines maakte vandaag bekend ook vanaf 15 juni de vluchten te hervatten, onder andere naar Amsterdam.

Bestel een Aviationtag van de PH-BFF, een voormalige KLM B747!

Ondersteun Up in the Sky in haar missie om meer unieke content te maken en haal dit stukje Nederlandse luchtvaartgeschiedenis in huis. Na 27 jaar over de hele wereld te hebben gezworven ging de PH-BFF in 2017 met pensioen. Het machtige toestel werd uiteindelijk in 2018 gerecycled op voormalige Vliegbasis Twente.

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button