LiefhebberNaast het nieuwsNL nieuwsSchiphol AirportVideo

Schiphol bouwt tijdelijke link tussen B- en C-pier | Video

Schiphol heeft een tijdelijke link gebouwd tussen de B- en C-pier. Acht nachten lang werd er hard gewerkt aan de link. Hiermee wordt er ruimte gemaakt voor de bouw van de nieuwe terminal, waarvan onlangs de aanbestedingsprocedure werd uitgesteld.

250 ton

Tijdens de werkzaamheden werden er acht modules, welke 250 ton per stuk wegen, over de landingsbanen heen verplaatst. De luchthaven legde de werkzaamheden vast in onderstaande video.

Help Up de crisis door!

en word vriend

Ook Up in the Sky heeft het moeilijk door de economische impact van het Coronavirus. Ben je fan van Up? Dan kan je ons helpen. Met een kleine bijdrage van 5 euro zijn wij al enorm blij!

Geef je wat meer, dan krijg je er extra’s voor terug. Als je 24 euro doneert, dan schotelen wij je geen advertenties meer voor. Als je een nog grotere vriend wordt, dan sturen we je ook nog eens een code waarmee je gratis ons fotoboek Schiphol.jpg kan bestellen.

Wie wil er nou geen vriend van ons worden?

Tags

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close
Close

Geen advertenties?

Wil je liever geen advertenties? Dat kan als je vriend van Up wordt: https://www.upinthesky.nl/vriend-shop/