fbpx
AirlinesCoronavirusFrequente reizigersNaast het nieuwsRoutes en Bestemmingen

Aegean hervat zes internationale bestemmingen

Aegean hervat 6 internationale routes vanaf Thessaloniki Airport Makedonia, nadat de Griekse regering de reisrestricties hiervoor heeft opgeheven.

Internationaal

Vanaf 15 juni worden München en Larnaca weer aangevlogen, vanaf 16 juni Frankfurt en Düsseldorf en vanaf 17 juni Stuttgart. In juli en augustus moeten de frequenties voor deze bestemmingen worden verhoogd. De maatschappij wil ook de route naar Tel Aviv hervatten, maar dat is nog afhankelijk van wanneer de reisrestricties worden opgeheven.

Binnenlands

Hiermee vliegt Aegean naar 20 binnenlandse en internationale bestemmingen vanaf Thessaloniki. De frequenties van de binnenlandse vluchten moeten vanaf juni ook verhoogd worden. Dat geldt voor de volgende routes: Heraklion, Chania, Rhodos, Mytilini, Kos, Samos, Chios, Limnos en Kalamata. Later moeten Mykonos en Santorini ook nog worden toegevoegd.

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button