AirlinesCoronaCorona gevolgen maatschappijenCorona impact passagiersFrequente reizigerOverig nieuwsRoutes

Aegean hervat zes internationale bestemmingen

Aegean hervat 6 internationale routes vanaf Thessaloniki Airport Makedonia, nadat de Griekse regering de reisrestricties hiervoor heeft opgeheven.

Internationaal

Vanaf 15 juni worden München en Larnaca weer aangevlogen, vanaf 16 juni Frankfurt en Düsseldorf en vanaf 17 juni Stuttgart. In juli en augustus moeten de frequenties voor deze bestemmingen worden verhoogd. De maatschappij wil ook de route naar Tel Aviv hervatten, maar dat is nog afhankelijk van wanneer de reisrestricties worden opgeheven.

Binnenlands

Hiermee vliegt Aegean naar 20 binnenlandse en internationale bestemmingen vanaf Thessaloniki. De frequenties van de binnenlandse vluchten moeten vanaf juni ook verhoogd worden. Dat geldt voor de volgende routes: Heraklion, Chania, Rhodos, Mytilini, Kos, Samos, Chios, Limnos en Kalamata. Later moeten Mykonos en Santorini ook nog worden toegevoegd.

Help Up de crisis door!

en word vriend

Ook Up in the Sky heeft het moeilijk door de economische impact van het Coronavirus. Ben je fan van Up? Dan kan je ons helpen. Met een kleine bijdrage van 5 euro zijn wij al enorm blij!

Geef je wat meer, dan krijg je er extra’s voor terug. Als je 24 euro doneert, dan schotelen wij je geen advertenties meer voor. Als je een nog grotere vriend wordt, dan sturen we je ook nog eens een code waarmee je gratis ons fotoboek Schiphol.jpg kan bestellen.

Wie wil er nou geen vriend van ons worden?

Tags

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close
Close

Geen advertenties?

Wil je liever geen advertenties? Dat kan als je vriend van Up wordt: https://www.upinthesky.nl/vriend-shop/