AirlinesCoronaCorona gevolgen maatschappijenFrequente reizigerNL nieuwsOverig nieuwsRoutesSchiphol Airport

AirBaltic hervat vluchten tussen Vilnius en Amsterdam

AirBaltic hervat vanaf 8 juni de vluchten tussen Vilnius en Amsterdam. Vanaf 11 juni komt daar ook Berlijn bij.

Routes

Eerder werd al bekend dat AirBaltic weer tussen Riga en Amsterdam zou gaan vliegen. Sinds 18 mei wordt alweer tussen Tallinn en Amsterdam gevlogen. Nu de maatschappij toestemming heeft verkregen worden vanaf 8 juni ook de vluchten tussen Vilnius en Amsterdam hervat. Vluchten tussen Vilnius en Berlijn zullen vanaf 11 juni weer worden uitgevoerd.

A220-vloot

De maatschappij werkt al een tijd toe naar een vloot met alleen maar A220’s. ‘Door ons te richten op een volledige Airbus A220-300-vloot zijn we goed voorbereid op de herstart’, zo zegt Martin Gauss, CEO van airBaltic. Hij voegt toe dat passagiers worden voorzien van een mondkapje en ontsmettingsdoekjes. Daarbij worden de aanbevelingen van de overheden opgevolgd. Wel adviseert de maatschappij passagiers voor het reizen de reisbeperkingen en regels in het land van bestemming te controleren.

Help Up de crisis door!

en word vriend

Ook Up in the Sky heeft het moeilijk door de economische impact van het Coronavirus. Ben je fan van Up? Dan kan je ons helpen. Met een kleine bijdrage van 5 euro zijn wij al enorm blij!

Geef je wat meer, dan krijg je er extra’s voor terug. Als je 24 euro doneert, dan schotelen wij je geen advertenties meer voor. Als je een nog grotere vriend wordt, dan sturen we je ook nog eens een code waarmee je gratis ons fotoboek Schiphol.jpg kan bestellen.

Wie wil er nou geen vriend van ons worden?

Tags

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close
Close

Geen advertenties?

Wil je liever geen advertenties? Dat kan als je vriend van Up wordt: https://www.upinthesky.nl/vriend-shop/