fbpx
AirlinesCoronavirusFrequente reizigersNaast het nieuwsNL NieuwsRoutes en BestemmingenSchiphol Airport

AirBaltic hervat vluchten tussen Vilnius en Amsterdam

AirBaltic hervat vanaf 8 juni de vluchten tussen Vilnius en Amsterdam. Vanaf 11 juni komt daar ook Berlijn bij.

Routes

Eerder werd al bekend dat AirBaltic weer tussen Riga en Amsterdam zou gaan vliegen. Sinds 18 mei wordt alweer tussen Tallinn en Amsterdam gevlogen. Nu de maatschappij toestemming heeft verkregen worden vanaf 8 juni ook de vluchten tussen Vilnius en Amsterdam hervat. Vluchten tussen Vilnius en Berlijn zullen vanaf 11 juni weer worden uitgevoerd.

A220-vloot

De maatschappij werkt al een tijd toe naar een vloot met alleen maar A220’s. ‘Door ons te richten op een volledige Airbus A220-300-vloot zijn we goed voorbereid op de herstart’, zo zegt Martin Gauss, CEO van airBaltic. Hij voegt toe dat passagiers worden voorzien van een mondkapje en ontsmettingsdoekjes. Daarbij worden de aanbevelingen van de overheden opgevolgd. Wel adviseert de maatschappij passagiers voor het reizen de reisbeperkingen en regels in het land van bestemming te controleren.

Help mee de meest realistische B737NG-simulator naar Nederland te halen!

Bij Up in the Sky houden we van de luchtvaart, dat moge duidelijk zijn. Nu willen we de nieuwste B737NG-simulator mét 4K-resolutie-projectors op de Nederlandse (particuliere) markt brengen. De benodigde investering hiervoor bedraagt anderhalve ton. Wil jij meehelpen financieren en rente ontvangen? Stuur een mail naar [email protected] voor meer informatie.

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button