CoronaCorona gevolgen maatschappijenDuurzaamheidOverig nieuwsProfessional

United Airlines maakt mondkapjes van oude uniformen

United Airlines heeft in samenwerking met Looptworks 7500 mondkapjes gemaakt uit 12.284 pond gerecyclede uniformen. Oorspronkelijk waren de oude uniformen bestemd om om te zetten in tapijtvulling en isolerende vezels, maar vanwege de coronacrisis is dat doel veranderd.

Extra

“Dit was een kans om iets extra’s te doen voor onze werknemers om ze veilig te houden en tegelijkertijd trouw te blijven aan ons streven om een van de meest duurzame luchtvaartmaatschappijen ter wereld te zijn”, zegt Janet Lamkin, senior vice president bij United Airlines. “Het recyclen van deze ongebruikte uniformen tot maskers is een uitbreiding van onze bredere inspanningen om onze veiligheidsmaatregelen te herzien door ervoor te zorgen dat we er alles aan doen om onze medewerkers en onze klanten te beschermen”, aldus Lamkin.

Maatregelen

Onlangs lanceerde de maatschappij ‘United CleanPlus’, waarbij verschillende medische experts van schoonmaakmerk Clorox en Cleveland Clinic bij elkaar worden gebracht om nieuwe veiligheids-, schoonmaak- en social distancing-protocollen te begeleiden. Een van de maatregelen die de maatschappij neemt is het 24 uur vooraf contacteren van reizigers die een vlucht hebben geboekt welke voor meer dan 70 procent vol zal zitten. Zij hebben dan de mogelijkheid om gratis een nieuwe vlucht te kiezen.

Help Up de crisis door!

en word vriend

Ook Up in the Sky heeft het moeilijk door de economische impact van het Coronavirus. Ben je fan van Up? Dan kan je ons helpen. Met een kleine bijdrage van 5 euro zijn wij al enorm blij!

Geef je wat meer, dan krijg je er extra’s voor terug. Als je 24 euro doneert, dan schotelen wij je geen advertenties meer voor. Als je een nog grotere vriend wordt, dan sturen we je ook nog eens een code waarmee je gratis ons fotoboek Schiphol.jpg kan bestellen.

Wie wil er nou geen vriend van ons worden?

Tags

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close
Close

Geen advertenties?

Wil je liever geen advertenties? Dat kan als je vriend van Up wordt: https://www.upinthesky.nl/vriend-shop/