fbpx
AirlinesCoronavirusNaast het nieuws

Elke drie uur een nieuw mondkapje bij Aeroflot

Aeroflot wil passagiers binnenkort verplichten om elke drie uur een nieuw mondkapje op te doen. Naast mondkapjes wil de Russische maatschappij ook dat passagiers handschoenen dragen.

Wisselen

Verschillende gezondheidsorganisaties adviseren al om elke drie uur een nieuw mondkapje te dragen. Na drie uur zou de effectiviteit van een mondkapje sterk zijn verminderd. Aeroflot is een van de weinige maatschappijen die de maatregel invoert. Hoe de passagiers gecontroleerd zullen worden is nog onbekend.

Europa

Het wisselen van mondkapjes zal voorlopig nog niet worden ingevoerd bij veel Europese maatschappijen. Aangezien de meeste Europese maatschappijen nu nog maar weinig vluchten uitvoeren van meer dan drie uur is er voor hen nog geen noodzaak voor een dergelijke regel. Aeroflot voert echter verschillende binnenlandse vluchten uit die soms tot negen uur duren.

Bestel het 192-pagina dikke Schiphol.jpg fotoboek!

Ondersteun Up in the Sky in haar missie om meer unieke content te maken en bestel het Schiphol.jpg fotoboek voor €25,- inclusief verzending, ⭐⭐⭐⭐⭐ op Bol.com (4.7 uit 5).

Bestel hier! Voor 15:00 besteld = de volgende dag bezorgd.

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button