fbpx
AirlinesCoronavirusNaast het nieuws

Elke drie uur een nieuw mondkapje bij Aeroflot

Aeroflot wil passagiers binnenkort verplichten om elke drie uur een nieuw mondkapje op te doen. Naast mondkapjes wil de Russische maatschappij ook dat passagiers handschoenen dragen.

Wisselen

Verschillende gezondheidsorganisaties adviseren al om elke drie uur een nieuw mondkapje te dragen. Na drie uur zou de effectiviteit van een mondkapje sterk zijn verminderd. Aeroflot is een van de weinige maatschappijen die de maatregel invoert. Hoe de passagiers gecontroleerd zullen worden is nog onbekend.

Europa

Het wisselen van mondkapjes zal voorlopig nog niet worden ingevoerd bij veel Europese maatschappijen. Aangezien de meeste Europese maatschappijen nu nog maar weinig vluchten uitvoeren van meer dan drie uur is er voor hen nog geen noodzaak voor een dergelijke regel. Aeroflot voert echter verschillende binnenlandse vluchten uit die soms tot negen uur duren.

Help mee de meest realistische B737NG-simulator naar Nederland te halen!

Bij Up in the Sky houden we van de luchtvaart, dat moge duidelijk zijn. Nu willen we de nieuwste B737NG-simulator mĆ©t 4K-resolutie-projectors op de Nederlandse (particuliere) markt brengen. De benodigde investering hiervoor bedraagt anderhalve ton. Wil jij meehelpen financieren en rente ontvangen? Stuur een mail naar [email protected] voor meer informatie.

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button