AirlinesCoronaCorona impact passagiersIndustrieInflightOverig nieuws

Elke drie uur een nieuw mondkapje bij Aeroflot

Aeroflot wil passagiers binnenkort verplichten om elke drie uur een nieuw mondkapje op te doen. Naast mondkapjes wil de Russische maatschappij ook dat passagiers handschoenen dragen.

Wisselen

Verschillende gezondheidsorganisaties adviseren al om elke drie uur een nieuw mondkapje te dragen. Na drie uur zou de effectiviteit van een mondkapje sterk zijn verminderd. Aeroflot is een van de weinige maatschappijen die de maatregel invoert. Hoe de passagiers gecontroleerd zullen worden is nog onbekend.

Europa

Het wisselen van mondkapjes zal voorlopig nog niet worden ingevoerd bij veel Europese maatschappijen. Aangezien de meeste Europese maatschappijen nu nog maar weinig vluchten uitvoeren van meer dan drie uur is er voor hen nog geen noodzaak voor een dergelijke regel. Aeroflot voert echter verschillende binnenlandse vluchten uit die soms tot negen uur duren.

Help Up de crisis door!

en word vriend

Ook Up in the Sky heeft het moeilijk door de economische impact van het Coronavirus. Ben je fan van Up? Dan kan je ons helpen. Met een kleine bijdrage van 5 euro zijn wij al enorm blij!

Geef je wat meer, dan krijg je er extra’s voor terug. Als je 24 euro doneert, dan schotelen wij je geen advertenties meer voor. Als je een nog grotere vriend wordt, dan sturen we je ook nog eens een code waarmee je gratis ons fotoboek Schiphol.jpg kan bestellen.

Wie wil er nou geen vriend van ons worden?

Tags

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close
Close

Geen advertenties?

Wil je liever geen advertenties? Dat kan als je vriend van Up wordt: https://www.upinthesky.nl/vriend-shop/