AirlinesHistorische luchtvaartLicht en luchtigLiefhebberNaast het nieuwsNL nieuwsOpmerkelijkTransaviaVideoVideo opmerkelijk

Het laatste viermotorige toestel van Transavia | Video

Over de jaren heeft Transavia met veel verschillende vliegtuigen gevlogen, waaronder ook viermotorige toestellen. In haar beginjaren vloog Transavia met een Douglas DC-6 en een Boeing 707, maar ook in de jaren ’90 vloog de maatschappij nog met een viermotorig toestel. In de zomer van 1997 vloog Transavia met een BAe 146 ‘Jumbolino’ van het Engelse bedrijf Flightline. Sindsdien heeft Transavia alleen nog met tweemotorige toestellen gevlogen.

Help Up de crisis door!

en word vriend

Ook Up in the Sky heeft het moeilijk door de economische impact van het Coronavirus. Ben je fan van Up? Dan kan je ons helpen. Met een kleine bijdrage van 5 euro zijn wij al enorm blij!

Geef je wat meer, dan krijg je er extra’s voor terug. Als je 24 euro doneert, dan schotelen wij je geen advertenties meer voor. Als je een nog grotere vriend wordt, dan sturen we je ook nog eens een code waarmee je gratis ons fotoboek Schiphol.jpg kan bestellen.

Wie wil er nou geen vriend van ons worden?

Tags

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close
Close

Geen advertenties?

Wil je liever geen advertenties? Dat kan als je vriend van Up wordt: https://www.upinthesky.nl/vriend-shop/