Naast het nieuwsOpmerkelijk

Indiase man chartert A320 voor vier mensen

Een Indiase man heeft deze week een luchtvaartmaatschappij ingehuurd om zijn vrouw, twee kinderen en oppas met een Airbus A320 te laten vervoeren.

Lockdown

De vlucht werd uitgevoerd zodra het weer werd toegestaan om binnenlands te reizen in India. Volgens verschillende Indiase media zijn er meerdere dergelijke vluchten uitgevoerd de afgelopen dagen. Door de lage olieprijs zou het charteren van een vliegtuig relatief goedkoop zijn.

Vlucht

De vlucht van Bhopal naar New Delhi duurde ongeveer anderhalf uur en overbrugde een afstand van iets meer dan 600 kilometer. Naar schatting heeft de vlucht €12.000 gekost, zo meldt de Indiase krant Times of India. Welke maatschappij de vlucht heeft uitgevoerd is onbekend.

Help Up de crisis door!

en word vriend

Ook Up in the Sky heeft het moeilijk door de economische impact van het Coronavirus. Ben je fan van Up? Dan kan je ons helpen. Met een kleine bijdrage van 5 euro zijn wij al enorm blij!

Geef je wat meer, dan krijg je er extra’s voor terug. Als je 24 euro doneert, dan schotelen wij je geen advertenties meer voor. Als je een nog grotere vriend wordt, dan sturen we je ook nog eens een code waarmee je gratis ons fotoboek Schiphol.jpg kan bestellen.

Wie wil er nou geen vriend van ons worden?

Tags

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close
Close

Geen advertenties?

Wil je liever geen advertenties? Dat kan als je vriend van Up wordt: https://www.upinthesky.nl/vriend-shop/