InnovatieLicht en luchtigLiefhebberNaast het nieuwsOpmerkelijkRuimtevaartVideoVideo opmerkelijk

De eerste bemande SpaceX vlucht | Video’s

De SpaceX Crew Dragon capsule is inmiddels onderweg naar het internationale ruimtestation en de Falcon 9, de raket die de capsule de ruimte in heeft gebracht, is alweer teruggekeerd op aarde. De lancering van de Crew Dragon markeert de eerste keer dat een commercieel bedrijf mensen naar de ruimte brengt. De SpaceX lancering is de eerste in bijna tien jaar die personen de ruimte in brengt vanaf Amerikaanse bodem. Sinds het pensioen van de Spaceshuttle gebeurde dit alleen nog met Russische raketten. De onderstaande foto’s en video’s laten zien hoe de lancering er uit zag en hoe de Falcon 9 raket terugkeerde op aarde.

Help Up de crisis door!

en word vriend

Ook Up in the Sky heeft het moeilijk door de economische impact van het Coronavirus. Ben je fan van Up? Dan kan je ons helpen. Met een kleine bijdrage van 5 euro zijn wij al enorm blij!

Geef je wat meer, dan krijg je er extra’s voor terug. Als je 24 euro doneert, dan schotelen wij je geen advertenties meer voor. Als je een nog grotere vriend wordt, dan sturen we je ook nog eens een code waarmee je gratis ons fotoboek Schiphol.jpg kan bestellen.

Wie wil er nou geen vriend van ons worden?

Tags

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close
Close

Geen advertenties?

Wil je liever geen advertenties? Dat kan als je vriend van Up wordt: https://www.upinthesky.nl/vriend-shop/