fbpx
InnovatieLiefhebberNaast het nieuwsOpmerkelijkRuimtevaartVideo

De eerste bemande SpaceX vlucht | Video’s

De SpaceX Crew Dragon capsule is inmiddels onderweg naar het internationale ruimtestation en de Falcon 9, de raket die de capsule de ruimte in heeft gebracht, is alweer teruggekeerd op aarde. De lancering van de Crew Dragon markeert de eerste keer dat een commercieel bedrijf mensen naar de ruimte brengt. De SpaceX lancering is de eerste in bijna tien jaar die personen de ruimte in brengt vanaf Amerikaanse bodem. Sinds het pensioen van de Spaceshuttle gebeurde dit alleen nog met Russische raketten. De onderstaande foto’s en video’s laten zien hoe de lancering er uit zag en hoe de Falcon 9 raket terugkeerde op aarde.

Bestel het 192-pagina dikke Schiphol.jpg fotoboek!

Ondersteun Up in the Sky in haar missie om meer unieke content te maken en bestel het Schiphol.jpg fotoboek voor €25,- inclusief verzending, ⭐⭐⭐⭐⭐ op Bol.com (4.7 uit 5).

Bestel hier! Voor 15:00 besteld = de volgende dag bezorgd.

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button