fbpx
InnovatieLiefhebberNaast het nieuwsOpmerkelijkRuimtevaartVideo

De eerste bemande SpaceX vlucht | Video’s

De SpaceX Crew Dragon capsule is inmiddels onderweg naar het internationale ruimtestation en de Falcon 9, de raket die de capsule de ruimte in heeft gebracht, is alweer teruggekeerd op aarde. De lancering van de Crew Dragon markeert de eerste keer dat een commercieel bedrijf mensen naar de ruimte brengt. De SpaceX lancering is de eerste in bijna tien jaar die personen de ruimte in brengt vanaf Amerikaanse bodem. Sinds het pensioen van de Spaceshuttle gebeurde dit alleen nog met Russische raketten. De onderstaande foto’s en video’s laten zien hoe de lancering er uit zag en hoe de Falcon 9 raket terugkeerde op aarde.

✈️ Ontvang 20.000 Flying Blue Miles met een American Express kaart

Vraag een American Express Gold creditcard aan en ontvang daarbij tijdelijk 20.000 Flying Blue miles. Ter illustratie: een KLM-vlucht Amsterdam-Berlijn begint momenteel al vanaf 4.500 miles, exclusief belastingen. Lees de voorwaarden alvorens de kaart aan te vragen.

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button