Licht en luchtigNaast het nieuwsOpmerkelijkRuimtevaartVideoVideo opmerkelijk

Spaceshuttle raketlancering gezien vanuit het vliegtuig | Video

Cape Canaveral, de primaire lanceerlocatie voor raketten in de Verenigde Staten, ligt op slechts een steenworp afstand van de stad Orlando, met de drukste luchthaven van de staat Florida. Door het relatief drukke luchtruim in de regio was het in 2011 voor passagiers aan boord van een Southwest vlucht mogelijk om de lancering van een Spaceshuttle waar te nemen. Gisteren werd, voor het eerst sinds 2011, weer een bemande raket vanaf Amerikaanse bodem de ruimte in gestuurd.

Help Up de crisis door!

en word vriend

Ook Up in the Sky heeft het moeilijk door de economische impact van het Coronavirus. Ben je fan van Up? Dan kan je ons helpen. Met een kleine bijdrage van 5 euro zijn wij al enorm blij!

Geef je wat meer, dan krijg je er extraโ€™s voor terug. Als je 24 euro doneert, dan schotelen wij je geen advertenties meer voor. Als je een nog grotere vriend wordt, dan sturen we je ook nog eens een code waarmee je gratis ons fotoboek Schiphol.jpg kan bestellen.

Wie wil er nou geen vriend van ons worden?

Tags

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close
Close

Geen advertenties?

Wil je liever geen advertenties? Dat kan als je vriend van Up wordt: https://www.upinthesky.nl/vriend-shop/