CoronaCorona impact passagiersFrequente reizigerLoungeNL nieuwsOverig nieuwsSchiphol AirportZakelijke Reiziger

Privium ClubLounge Schiphol weer open

De Privium ClubLounge op Schiphol is vanaf maandag weer geopend. De openingstijden zijn voorlopig 07:30 uur ‘s ochtends tot 18 uur ‘s avonds.

Maatregelen

Om verspreiding van het coronavirus zoveel mogelijk te voorkomen zijn er de afgelopen tijd maatregelen doorgevoerd op de luchthaven. Zo wordt de anderhalve meter-maatregel in acht genomen. In de wachtruimtes zijn er stoelen buiten gebruik, zodat je niet te dicht bij elkaar zit. De securitymedewerkers controleren zoveel mogelijk op anderhalve meter afstand en waar dat niet kan dragen zij handschoenen en mondkapjes. Ander luchthavenpersoneel draagt ook mondkapjes.

Check-in

De incheckbalies zijn om en om bezet, net als de gates die worden gebruikt. Overal waar je in de rij kunt staan, zullen Schiphol-medewerkers ervoor zorgen dat het niet te vol wordt. Bij de bagagebanden staan om de 1,5 meter bagagekarren. De bagage van iedere vlucht komt op een aparte band. De bussen worden na iedere rit schoongemaakt en ‘s avonds of ‘s nachts wordt dit extra grondig gedaan.

Help Up de crisis door!

en word vriend

Ook Up in the Sky heeft het moeilijk door de economische impact van het Coronavirus. Ben je fan van Up? Dan kan je ons helpen. Met een kleine bijdrage van 5 euro zijn wij al enorm blij!

Geef je wat meer, dan krijg je er extra’s voor terug. Als je 24 euro doneert, dan schotelen wij je geen advertenties meer voor. Als je een nog grotere vriend wordt, dan sturen we je ook nog eens een code waarmee je gratis ons fotoboek Schiphol.jpg kan bestellen.

Wie wil er nou geen vriend van ons worden?

Tags

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close
Close

Geen advertenties?

Wil je liever geen advertenties? Dat kan als je vriend van Up wordt: https://www.upinthesky.nl/vriend-shop/