AirlinesCoronaCorona gevolgen maatschappijenCorona impact passagiersCoronavirusIndustrieOverig nieuws

United: hygiëne maatregelen blijven ook na corona van kracht

De CEO van United Airlines, Scott Kirby, heeft bekendgemaakt dat de Amerikaanse maatschappij verschillende hygiëne maatregelen niet zal afschaffen wanneer de coronacrisis voorbij is.

Maatregelen

Op welke maatregelen United precies doelt is nog onbekend. Momenteel deelt de maatschappij gratis mondkapjes uit, wordt de cabine vaak grondig schoongemaakt, is er minimaal contact tussen bemanning en reiziger, zijn er geavanceerde luchtcirculatiesystemen en werkt de maatschappij mee aan het afstand houden tussen passagiers en personeel op vliegvelden. United heeft sinds kort ook een eigen merk desinfecterende handgel.

Afstand

United geeft aan niet van plan te zijn anderhalve meter afstand tussen passagiers aan boord te creëren. Vanwege de snelle luchtcirculatie en verplichte mondkapjes acht de maatschappij dit niet nodig. Of het verplicht dragen van een mondkapje bij de ‘permanente’ maatregelen van United hoort is nog onbekend.

Help Up de crisis door!

en word vriend

Ook Up in the Sky heeft het moeilijk door de economische impact van het Coronavirus. Ben je fan van Up? Dan kan je ons helpen. Met een kleine bijdrage van 5 euro zijn wij al enorm blij!

Geef je wat meer, dan krijg je er extra’s voor terug. Als je 24 euro doneert, dan schotelen wij je geen advertenties meer voor. Als je een nog grotere vriend wordt, dan sturen we je ook nog eens een code waarmee je gratis ons fotoboek Schiphol.jpg kan bestellen.

Wie wil er nou geen vriend van ons worden?

Tags

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close
Close

Geen advertenties?

Wil je liever geen advertenties? Dat kan als je vriend van Up wordt: https://www.upinthesky.nl/vriend-shop/