AirlinesFrequente reizigerNieuwsRoutes

Wizz Air opent vier nieuwe bases in Europa

Wizz Air opent vanaf 1 juli vier nieuwe bases in Europa: Milaan Malpensa (Italië), Larnaca (Cyprus), Lviv (Oekraïne) en Tirana (Albanië).

Bases

Op Malpensa worden vijf toestellen gestationeerd, waarmee twintig nieuwe routes worden geopend. Larnaca krijgt twee vliegtuigen en elf nieuwe routes. Eén toestel wordt op Lviv geplaatst, waarmee vijf nieuwe routes worden gestart. Drie vliegtuigen gaan naar Tirana en daarmee worden vijftien nieuwe routes geopend.

Vraag

“Ik ben verheugd om aan te kondigen dat Wizz Air zijn netwerk in Albanië, Cyprus, Italië en Oekraïne uitbreidt. We zien het potentieel om de vraag naar goedkope reizen te stimuleren en bij te dragen aan het vitale herstel van het toerisme in deze markten”, aldus József Váradi, CEO bij Wizz Air.

Help Up de crisis door!

en word vriend

Ook Up in the Sky heeft het moeilijk door de economische impact van het Coronavirus. Ben je fan van Up? Dan kan je ons helpen. Met een kleine bijdrage van 5 euro zijn wij al enorm blij!

Geef je wat meer, dan krijg je er extra’s voor terug. Als je 24 euro doneert, dan schotelen wij je geen advertenties meer voor. Als je een nog grotere vriend wordt, dan sturen we je ook nog eens een code waarmee je gratis ons fotoboek Schiphol.jpg kan bestellen.

Wie wil er nou geen vriend van ons worden?

Tags

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close
Close

Geen advertenties?

Wil je liever geen advertenties? Dat kan als je vriend van Up wordt: https://www.upinthesky.nl/vriend-shop/