fbpx
Historische LuchtvaartKLMNaast het nieuwsOpmerkelijkVideo

Zo maakte de KLM reclame in de jaren ‘90 | Video

De reclames die de KLM in de jaren ’90 en in het begin van deze eeuw produceerde zijn makkelijk te herkennen aan de zwaan in de hoofdrol. Jarenlang was de zwaan het symbool van de KLM. Niet alleen in de reclames stond de zwaan centraal, ook aan boord was de witte vogel aanwezig. Zo deelde de KLM aan kinderen speelgoed en boekjes uit van ‘Captain Swan’.

Help mee de meest realistische B737NG-simulator naar Nederland te halen!

Bij Up in the Sky houden we van de luchtvaart, dat moge duidelijk zijn. Nu willen we de nieuwste B737NG-simulator mét 4K-resolutie-projectors op de Nederlandse (particuliere) markt brengen. De benodigde investering hiervoor bedraagt anderhalve ton. Wil jij meehelpen financieren en rente ontvangen? Stuur een mail naar [email protected] voor meer informatie.

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button