AirlinesCoronaCorona gevolgen maatschappijenCorona impact passagiersFrequente reizigerNL nieuwsOverig nieuwsRoutesSchiphol Airport

Air Europa vanaf 15 juli weer naar Schiphol

Air Europa vliegt vanaf 15 juli weer tussen Madrid en Schiphol, met een frequentie van negen wekelijkse vluchten. Ook zal er dan weer één keer per week naar Brussel worden gevlogen.

Europa

Andere grote Europese steden zitten ook in het geüpdatete vliegschema, zoals Parijs, Rome en Milaan, welke alle drie negen keer per week zullen worden aangevlogen. De vluchten naar Londen, Venetië, Porto, Lissabon, Frankfurt, München, Düsseldorf en Zürich zullen één keer per dag worden uitgevoerd. Athene, Sardinië, Marrakech, Tel Aviv en Tunesië worden twee keer per dag aangevlogen.

Long-haul

Wat de long-haul vluchten betreft zal er vanaf 15 juli weer naar Lima, Asunción, São Paulo, Santo Domingo, Miami en Santa Cruz de la Sierra worden gevlogen, met een frequentie van drie keer per week. Panama, Montevideo, Caracas, La Habana, Guayaquil (via Quito) en New York worden twee keer per week aangevlogen en Cancún, Punta Cana en San Pedro Sula worden één keer per week bediend.

Help Up de crisis door!

en word vriend

Ook Up in the Sky heeft het moeilijk door de economische impact van het Coronavirus. Ben je fan van Up? Dan kan je ons helpen. Met een kleine bijdrage van 5 euro zijn wij al enorm blij!

Geef je wat meer, dan krijg je er extra’s voor terug. Als je 24 euro doneert, dan schotelen wij je geen advertenties meer voor. Als je een nog grotere vriend wordt, dan sturen we je ook nog eens een code waarmee je gratis ons fotoboek Schiphol.jpg kan bestellen.

Wie wil er nou geen vriend van ons worden?

Tags

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close
Close

Geen advertenties?

Wil je liever geen advertenties? Dat kan als je vriend van Up wordt: https://www.upinthesky.nl/vriend-shop/