CorendonNieuwsNL nieuwsProfessional

Corendon slaat handen ineen met FSC op Schiphol voor trainingen B737-800

Corendon Dutch Airlines voert vanaf deze maand al zijn Flight Crew Training voor de Boeing 737-800 vloot uit bij FSC’s trainingscentrum op Schiphol.

Herstel

De twee bedrijven zeggen uit te kijken naar de start van het partnerschap en dat de samenwerking elkaar in staat stelt om in te spelen op het komende herstel van de luchtvaartindustrie.

Uitdagend

“2020 is een uitdagend jaar voor de luchtvaart. De huidige situatie vraagt degene die verder durven te kijken om die extra stap te nemen en oplossingen te zien voor de toekomst”, zegt Perry Roolvink, CEO van FSC Aviation Training. “Corendon Dutch Airlines en FSC werken nauw samen om hun klanten de kwaliteit en service te beiden die zij verdienen.”

Help Up de crisis door!

en word vriend

Ook Up in the Sky heeft het moeilijk door de economische impact van het Coronavirus. Ben je fan van Up? Dan kan je ons helpen. Met een kleine bijdrage van 5 euro zijn wij al enorm blij!

Geef je wat meer, dan krijg je er extra’s voor terug. Als je 24 euro doneert, dan schotelen wij je geen advertenties meer voor. Als je een nog grotere vriend wordt, dan sturen we je ook nog eens een code waarmee je gratis ons fotoboek Schiphol.jpg kan bestellen.

Wie wil er nou geen vriend van ons worden?

Tags

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close
Close

Geen advertenties?

Wil je liever geen advertenties? Dat kan als je vriend van Up wordt: https://www.upinthesky.nl/vriend-shop/