CoronaCorona impact passagiersEditors choiceFrequente reizigerKLMNL nieuwsOverig nieuwsRoutes

KLM voegt extra bestemmingen toe in juli

KLM breidt het routenetwerk in juli verder uit. Ten opzichte van juni wordt het aantal vluchten met meer dan 60 procent verhoogd. 25 tot 30 procent van het normale aantal vluchten zal worden uitgevoerd.

Uitbreiding

Met name in Zuid-Europa wordt het bestemmingenaanbod uitgebreid. Het gaat onder andere om Alicante, Bilbao, Bologna, Ibiza, Istanbul, Nice, Porto, Catania en Split. In totaal omvat het geplande Europese netwerk in juli 73 bestemmingen. Dat waren in mei nog 30 bestemmingen en deze maand verwacht KLM 45 bestemmingen aan te vliegen.

Veilig

Hiermee bedient KLM in juli weer 78 procent van het aantal geplande bestemmingen. “Onze klanten willen graag weer op reis. We breiden het netwerk daarom langzaam en zorgvuldig uit. Met alle genomen hygiënemaatregelen aan boord en op de grond doen we dat zo veilig mogelijk”, aldus Pieter Elbers, CEO van KLM.

Bestemmingen

Onder voorbehoud van wijzigingen wil de maatschappij in juli naar de volgende bestemmingen vliegen: Aalborg, Aberdeen, Alicante, Athene, Barcelona, Basel, Bergen, Berlijn Tegel, Bilbao, Billund, Birmingham, Boekarest, Bologna, Bordeaux, Bristol, Budapest, Brussel, Cagliari, Catania, Dublin, Düsseldorf, Edinburgh, Florence, Gdansk, Genève, Genoa, Glasgow, Gothenburg, Hamburg, Hannover, Helsinki, Ibiza, Inverness, Istanbul, Kiev, Kopenhagen, Krakow, Leeds Bradford, Londen City, Londen Heathrow, Lissabon, Luxemburg, Lyon, Madrid, Malaga, Manchester, Montpellier, Moskou, Milaan, München, Neurenberg, Newcastle, Nice, Oslo, Parijs, Porto, Praag, Rome, St. Petersburg, Split, Stavanger, Stockholm, Stuttgart, Toulouse, Trondheim, Valencia, Venetië, Warschau, Wenen, Zagreb, Zürich.

Help Up de crisis door!

en word vriend

Ook Up in the Sky heeft het moeilijk door de economische impact van het Coronavirus. Ben je fan van Up? Dan kan je ons helpen. Met een kleine bijdrage van 5 euro zijn wij al enorm blij!

Geef je wat meer, dan krijg je er extra’s voor terug. Als je 24 euro doneert, dan schotelen wij je geen advertenties meer voor. Als je een nog grotere vriend wordt, dan sturen we je ook nog eens een code waarmee je gratis ons fotoboek Schiphol.jpg kan bestellen.

Wie wil er nou geen vriend van ons worden?

Tags

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close
Close

Geen advertenties?

Wil je liever geen advertenties? Dat kan als je vriend van Up wordt: https://www.upinthesky.nl/vriend-shop/