CoronaCorona gevolgen maatschappijenCorona impact passagiersFrequente reizigerOverig nieuwsRoutes

Lufthansa hervat vluchten München – Verenigde Staten

Lufthansa heeft de vluchten vanaf München naar de Verenigde Staten hervat. De maatschappij vliegt weer vanaf de Duitse luchthaven naar Los Angeles en Chicago. Beide bestemmingen worden in eerste instantie drie keer per week aangevlogen.

A350

De long-haul vluchten zullen met A350’s worden uitgevoerd. “Ik zie deze hervatting van het intercontinentale verkeer als een belangrijke eerste stap op de weg die voor ons ligt, en ik ben ervan overtuigd dat we weer een levendige hub in München zullen hebben”, zegt Jost Lammers, CEO van de luchthaven.

Maatregelen

Lufthansa en de luchthaven hebben verschillende maatregelen genomen omtrent de coronasituatie. Zo is het dragen van een mondkapje verplicht en reizigers worden er continu op geattendeerd anderhalve meter afstand te houden. Verder is de mogelijkheid om contact in te checken en de bagage af te leveren. Alle passagiers krijgen ook een desinfecterend doekje voordat zij aan boord van het vliegtuig gaan.

Help Up de crisis door!

en word vriend

Ook Up in the Sky heeft het moeilijk door de economische impact van het Coronavirus. Ben je fan van Up? Dan kan je ons helpen. Met een kleine bijdrage van 5 euro zijn wij al enorm blij!

Geef je wat meer, dan krijg je er extra’s voor terug. Als je 24 euro doneert, dan schotelen wij je geen advertenties meer voor. Als je een nog grotere vriend wordt, dan sturen we je ook nog eens een code waarmee je gratis ons fotoboek Schiphol.jpg kan bestellen.

Wie wil er nou geen vriend van ons worden?

Tags

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close
Close

Geen advertenties?

Wil je liever geen advertenties? Dat kan als je vriend van Up wordt: https://www.upinthesky.nl/vriend-shop/