fbpx
CoronavirusFrequente reizigersNaast het nieuwsRoutes en Bestemmingen

Aegean vliegt vanaf 15 juni weer van alle Griekse luchthavens

Aegean vliegt vanaf 15 juni weer vanaf alle Griekse luchthaven. Griekenland kondigde onlangs aan de reisrestricties te versoepelen, al moeten reizigers uit Nederland wel eerst in quarantaine.

Quarantaine

De quarantainemaatregel geldt ook voor het Verenigd Koninkrijk, Spanje en Italië. Of de routes naar deze landen terugkomen is afhankelijk van het al dan niet opschorten van de quarantaine-maatregel na 15 juni.

Bestemmingen

Op 15 juni vliegt de maatschappij weer naar 42 bestemmingen vanaf Athene en zeven bestemmingen vanaf Thessaloniki. Op die datum zal ook het internationale netwerk van Aegean’s hubs in Heraklion, Rhodos en Chania worden aangekondigd, met routes die vanaf 1 juli worden herstart. Van de 31 binnenlandse bestemmingen waar de maatschappij tijdens de lockdown al naartoe vloog wordt de frequentie verhoogd.

Netwerk

Aegean verwacht tegen 15 juli ongeveer 1000 vluchten per week uit te voeren en eind augustus 1600. Hierdoor schat de maatschappij de totale omvang van het netwerk op 50 procent van de planning die vóór de pandemie werd gemaakt.

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button