CoronaCorona impact passagiersFrequente reizigerOverig nieuwsVeiligheidVliegvelden

Brussels Airport wordt EASA-proeftuin voor temperatuurcheck

Brussels Airport controleert vanaf 15 juni de lichaamstemperatuur van alle reizigers. EASA koos het als een van de vliegvelden om het nieuwe systeem uit te testen.

Camera’s

Volgens de luchthaven zijn thermische camera’s het veiligste, betrouwbaarste en snelste systeem om de temperatuur te controleren en te detecteren of passagiers een mondkapje dragen. Reizigers die een hogere temperatuur dan 38 graden hebben kunnen toegang tot de terminal worden ontzegd. Voor aankomende reizigers wordt een mobiel temperatuurcontrolesysteem opgezet.

Controle

“Brussels Airport bereidt zich actief voor op een verwachte toename van het passagiersverkeer zodra de intra-Europese grenzen weer opengaan. Vanaf 15 juni wordt er een systematische lichaamstemperatuurcontrole van de passagiers opgezet. Deze controle komt bovenop alle gezondheidsmaatregelen die al zijn genomen om passagiers op hun gemak te laten reizen”, zegt Arnaud Feist, CEO van Brussels Airport.

Help Up de crisis door!

en word vriend

Ook Up in the Sky heeft het moeilijk door de economische impact van het Coronavirus. Ben je fan van Up? Dan kan je ons helpen. Met een kleine bijdrage van 5 euro zijn wij al enorm blij!

Geef je wat meer, dan krijg je er extra’s voor terug. Als je 24 euro doneert, dan schotelen wij je geen advertenties meer voor. Als je een nog grotere vriend wordt, dan sturen we je ook nog eens een code waarmee je gratis ons fotoboek Schiphol.jpg kan bestellen.

Wie wil er nou geen vriend van ons worden?

Tags

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close
Close

Geen advertenties?

Wil je liever geen advertenties? Dat kan als je vriend van Up wordt: https://www.upinthesky.nl/vriend-shop/