CoronaFrequente reizigerOverig nieuws

Chinese airlines vanaf half juni niet meer welkom in VS

Chinese luchtvaartmaatschappijen zijn vanaf 16 juni niet meer welkom in de Verenigde Staten. Dat heeft het US Department of Transportation bekendgemaakt. Er is geen einddatum genoemd voor de verordening.

Reactie

De VS zeggen hiermee te reageren op het besluit van China om Amerikaanse maatschappijen te blijven weren. Volgens het ministerie van Transport gaat dit tegen het luchtvaartakkoord dat de VS en China in 1980 sloten in.

Verzoek

Delta Air Lines en United Airlines dienden afgelopen maand nog een verzoek in bij de Chinese luchtvaartautoriteit om weer passagiersvluchten naar China uit te voeren. Dit werd afgewezen. Mocht de Chinese luchtvaartautoriteit alsnog besluiten het beleid aan te passen, dan zijn de Verenigde Staten bereid om de beslissing te heroverwegen.

Help Up de crisis door!

en word vriend

Ook Up in the Sky heeft het moeilijk door de economische impact van het Coronavirus. Ben je fan van Up? Dan kan je ons helpen. Met een kleine bijdrage van 5 euro zijn wij al enorm blij!

Geef je wat meer, dan krijg je er extra’s voor terug. Als je 24 euro doneert, dan schotelen wij je geen advertenties meer voor. Als je een nog grotere vriend wordt, dan sturen we je ook nog eens een code waarmee je gratis ons fotoboek Schiphol.jpg kan bestellen.

Wie wil er nou geen vriend van ons worden?

Tags

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close
Close

Geen advertenties?

Wil je liever geen advertenties? Dat kan als je vriend van Up wordt: https://www.upinthesky.nl/vriend-shop/