AirlinesCoronaCorona gevolgen maatschappijenCorona impact passagiersFrequente reizigerOverig nieuwsVeiligheid

Delta blokkeert middenstoel tot eind september

Delta verkoopt de middenstoel tot 30 september niet. Eerder stelde de maatschappij deze maatregel in tot en met 31 mei. Ook wordt het aantal beschikbare stoelen verminderd om de social distancing zoveel mogelijk te bevorderen.

Stoelen

In de First Class wordt het aantal zitplaatsen beperkt tot 50 procent, in de hoofdcabine, Delta Comfort+ en Delta Premium Select tot 60 procent en het aantal stoelen wordt in Delta One beperkt tot 75 procent. Ook deze maatregelen gelden tot 30 september. Stoelen waarvan er slechts twee naast elkaar staan worden allebei geblokkeerd.

Veilig

“Het verminderen van het totaal aantal reizigers op elk vliegtuig is een van de belangrijkste stappen die we kunnen nemen om een veilige ervaring voor onze klanten en medewerkers te garanderen”, zegt Bill Lentsch, chief customer experience officer. “Delta biedt de hoogste normen op het gebied van veiligheid en hygiëne, dus we zijn klaar voor klanten wanneer ze weer willen vliegen.”

Word vriend van Up in the Sky!

Ook Up in the Sky heeft het moeilijk door de economische impact van het Coronavirus. Ben je fan van Up? Dan kan je ons helpen. Met een kleine bijdrage van 5 euro zijn wij al enorm blij!

Geef je wat meer, dan krijg je er extra’s voor terug. Als je 24 euro doneert, dan schotelen wij je geen advertenties meer voor. Als je een nog grotere vriend wordt, dan sturen we je ook nog eens een code waarmee je gratis ons fotoboek Schiphol.jpg kan bestellen.

Tags

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close
Close