CoronaCorona gevolgen maatschappijenCorona impact passagiersNL nieuwsOverig nieuwsRoutesSchiphol Airport

Emirates hervat vluchten naar Amsterdam

Emirates hervat vanaf 15 juni passagiersvluchten naar 16 nieuwe bestemmingen, waaronder Amsterdam. Hiermee vliegt de maatschappij naar 29 steden.

Bestemmingen

De volgende bestemmingen zijn toegevoegd aan het vliegschema: Bahrein, Manchester, Zürich, Wenen, Amsterdam, Kopenhagen, Dublin, New York JFK, Seoul, Kuala Lumpur, Singapore, Jakarta, Taipei, Hong Kong, Perth en Brisbane.

Overstap

Reizigers kunnen via de hub in Dubai naar bestemmingen in bijvoorbeeld Europa of Amerika en Azië. Wel moeten de passagiers voldoen aan de reis- en immigratievereisten van het land van bestemming. Eerder vandaag werd bekend dat overstappassagiers weer welkom zijn in de Verenigde Arabische Emirates.

Maatregelen

De maatschappij heeft verschillende maatregelen geïmplementeerd om de veiligheid van passagiers en werknemers op de grond en in de lucht te waarborgen. Zo biedt Emirates gratis hygiënekits met maskers, handschoenen, handreinigingsmiddel en antibacteriële doekjes aan alle passagiers aan.

Help Up de crisis door!

en word vriend

Ook Up in the Sky heeft het moeilijk door de economische impact van het Coronavirus. Ben je fan van Up? Dan kan je ons helpen. Met een kleine bijdrage van 5 euro zijn wij al enorm blij!

Geef je wat meer, dan krijg je er extra’s voor terug. Als je 24 euro doneert, dan schotelen wij je geen advertenties meer voor. Als je een nog grotere vriend wordt, dan sturen we je ook nog eens een code waarmee je gratis ons fotoboek Schiphol.jpg kan bestellen.

Wie wil er nou geen vriend van ons worden?

Tags

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close
Close

Geen advertenties?

Wil je liever geen advertenties? Dat kan als je vriend van Up wordt: https://www.upinthesky.nl/vriend-shop/