IncidentenKLMNieuwsNL nieuws

KLM 777 teruggekeerd naar Amsterdam door technische reden

Een Boeing 777 van KLM die onderweg was van Schiphol naar Bombay is boven Slowakije teruggekeerd. Een woordvoerster van de maatschappij zegt tegen Up in the Sky dat het om een technische reden gaat.

KL877

Vlucht KL877 was donderdagmiddag rond kwart voor één vertrokken, zonder passagiers. Boven Slowakije keerde de bemanning om. Eenmaal terug in Amsterdam ging de vracht en de crew over op een ander toestel.

Mankement

Aan het eind van de middag vertrekt het vliegtuig opnieuw richting Bombay. Er zullen wel passagiers van Bombay naar Amsterdam mee terugkomen. De woordvoerster kan niet zeggen wat er precies mis was met het toestel: “maar het was geen groot technisch mankement en niemand is in gevaar geweest.”

Help Up de crisis door!

en word vriend

Ook Up in the Sky heeft het moeilijk door de economische impact van het Coronavirus. Ben je fan van Up? Dan kan je ons helpen. Met een kleine bijdrage van 5 euro zijn wij al enorm blij!

Geef je wat meer, dan krijg je er extra’s voor terug. Als je 24 euro doneert, dan schotelen wij je geen advertenties meer voor. Als je een nog grotere vriend wordt, dan sturen we je ook nog eens een code waarmee je gratis ons fotoboek Schiphol.jpg kan bestellen.

Wie wil er nou geen vriend van ons worden?

Tags

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close
Close

Geen advertenties?

Wil je liever geen advertenties? Dat kan als je vriend van Up wordt: https://www.upinthesky.nl/vriend-shop/