CoronaCorona gevolgen maatschappijenCorona impact passagiersEditors choiceFrequente reizigerOverig nieuws

Overstappers weer welkom in Verenigde Arabische Emiraten

Overstappassagiers zijn weer welkom in de Verenigde Arabische Emiraten. Emirates en Flydubai hebben al aangekondigd op korte termijn extra routes te hervatten met een connectie via Dubai. Etihad biedt weer transfervluchten via Abu Dhabi aan.

Routes

Emirates en Flydubai hebben nog niet gezegd welke routes weer opgepakt zullen worden. Etihad start vanaf 10 juni met 20 transfervluchten via Abu Dhabi naar bestemmingen in Europa, Azië en Australië.

Herstel

Onlangs zei Emirates president Tim Clark dat hij verwacht dat de rest van dit jaar nog zwaar wordt en dat er in 2021 geleidelijk herstel zal plaatsvinden. Maar een volledig herstel kan nog jarenlang duren volgens hem, afhankelijk van de komst van een vaccin tegen het coronavirus.

Help Up de crisis door!

en word vriend

Ook Up in the Sky heeft het moeilijk door de economische impact van het Coronavirus. Ben je fan van Up? Dan kan je ons helpen. Met een kleine bijdrage van 5 euro zijn wij al enorm blij!

Geef je wat meer, dan krijg je er extra’s voor terug. Als je 24 euro doneert, dan schotelen wij je geen advertenties meer voor. Als je een nog grotere vriend wordt, dan sturen we je ook nog eens een code waarmee je gratis ons fotoboek Schiphol.jpg kan bestellen.

Wie wil er nou geen vriend van ons worden?

Tags

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close
Close

Geen advertenties?

Wil je liever geen advertenties? Dat kan als je vriend van Up wordt: https://www.upinthesky.nl/vriend-shop/