fbpx
CoronavirusEditors choiceFrequente reizigersNaast het nieuws

Overstappers weer welkom in Verenigde Arabische Emiraten

Overstappassagiers zijn weer welkom in de Verenigde Arabische Emiraten. Emirates en Flydubai hebben al aangekondigd op korte termijn extra routes te hervatten met een connectie via Dubai. Etihad biedt weer transfervluchten via Abu Dhabi aan.

Routes

Emirates en Flydubai hebben nog niet gezegd welke routes weer opgepakt zullen worden. Etihad start vanaf 10 juni met 20 transfervluchten via Abu Dhabi naar bestemmingen in Europa, Azië en Australië.

Herstel

Onlangs zei Emirates president Tim Clark dat hij verwacht dat de rest van dit jaar nog zwaar wordt en dat er in 2021 geleidelijk herstel zal plaatsvinden. Maar een volledig herstel kan nog jarenlang duren volgens hem, afhankelijk van de komst van een vaccin tegen het coronavirus.

Bestel het 192-pagina dikke Schiphol.jpg fotoboek!

Ondersteun Up in the Sky in haar missie om meer unieke content te maken en bestel het Schiphol.jpg fotoboek voor €25,- inclusief verzending, ⭐⭐⭐⭐⭐ op Bol.com (4.7 uit 5).

Bestel hier! Voor 15:00 besteld = de volgende dag bezorgd.

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button