AirlinesCoronaCorona gevolgen maatschappijenCorona impact passagiersCoronavirusIndustrieNL nieuwsRoutesSchiphol AirportTrans-Atlantisch

American start passagiersvluchten naar Schiphol weer op

American Airlines voert vanaf vandaag weer passagiersvluchten uit tussen Schiphol en Dallas, in de Amerikaanse staat Texas. Op de route zet American een Boeing 787-8 in.

Afwezig

Door de reisrestricties als gevolg van het coronavirus stopte American in maart met het uitvoeren van passagiersvluchten naar Schiphol. Voorlopig is Dallas de enige passagiersroute die American vanaf Schiphol zal vliegen. De vluchten naar Philadelphia zullen pas na de zomer worden hervat.

Vlucht

American was de afgelopen maanden niet afwezig op Schiphol. De maatschappij heeft haar passagiersvloot ingezet voor vrachtvervoer en was regelmatig te zien op de Amsterdamse luchthaven.

Help Up de crisis door!

en word vriend

Ook Up in the Sky heeft het moeilijk door de economische impact van het Coronavirus. Ben je fan van Up? Dan kan je ons helpen. Met een kleine bijdrage van 5 euro zijn wij al enorm blij!

Geef je wat meer, dan krijg je er extra’s voor terug. Als je 24 euro doneert, dan schotelen wij je geen advertenties meer voor. Als je een nog grotere vriend wordt, dan sturen we je ook nog eens een code waarmee je gratis ons fotoboek Schiphol.jpg kan bestellen.

Wie wil er nou geen vriend van ons worden?

Tags

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close
Close

Geen advertenties?

Wil je liever geen advertenties? Dat kan als je vriend van Up wordt: https://www.upinthesky.nl/vriend-shop/