AirlinesCoronaCorona gevolgen maatschappijenCorona impact passagiersCoronavirusInflightOverig nieuws

Beschermende kleding voor reiziger op de middelste stoel

Indiase maatschappijen moeten passagiers die op een middelste stoel zitten beschermende kleding aanbieden, zo heeft de Indiase luchtvaartautoriteit besloten.

Leeg

In eerste instantie wilde de Indiase luchtvaartautoriteit de middelste stoel leeg houden, maar dat plan lijkt nu van de tafel. Wanneer een vliegtuig dermate vol is dat de middelste stoelen gebruikt worden, moeten maatschappijen de reizigers die in het midden plaatsnemen voortaan voorzien van beschermende kleding.

Bescherming

Het was voor Indiase maatschappijen al verplicht om alle reizigers een mondkapje aan te bieden. Mondkapjes moeten aan boord verplicht worden gedragen. Hoe de beschermende kleding er precies uitziet en of het ook verplicht is om de kleding te dragen is nog onbekend.

Binnenlands

Vooralsnog voeren Indiase maatschappijen alleen nog binnenlandse vluchten uit. De enkele internationale vluchten die worden uitgevoerd zijn repatriëringsvluchten. Wanneer de reguliere internationale routes mogen worden hervat is nog onbekend.

Help Up de crisis door!

en word vriend

Ook Up in the Sky heeft het moeilijk door de economische impact van het Coronavirus. Ben je fan van Up? Dan kan je ons helpen. Met een kleine bijdrage van 5 euro zijn wij al enorm blij!

Geef je wat meer, dan krijg je er extra’s voor terug. Als je 24 euro doneert, dan schotelen wij je geen advertenties meer voor. Als je een nog grotere vriend wordt, dan sturen we je ook nog eens een code waarmee je gratis ons fotoboek Schiphol.jpg kan bestellen.

Wie wil er nou geen vriend van ons worden?

Tags

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close
Close

Geen advertenties?

Wil je liever geen advertenties? Dat kan als je vriend van Up wordt: https://www.upinthesky.nl/vriend-shop/