fbpx
AirlinesCoronavirusFrequente reizigersNaast het nieuwsRoutes en Bestemmingen

Lufthansa Group hervat 90 procent van Europese routes in september

De luchtvaartmaatschappijen van Lufthansa Group hervatten tegen september 90 van de oorspronkelijk geplande korte- en middellangeafstandsbestemmingen en 70 procent van de langeafstandsbestemmingen.

Lufthansa

Op korte en middellange afstanden biedt Lufthansa vanaf september in totaal 1.800 wekelijkse verbindingen. Er zijn 102 bestemmingen vanuit Frankfurt en 88 vanuit München, waaronder Malaga, Alicante, Valencia, Napels, Rhodos, Palermo, Faro, Madeira, Olbia, Dubrovnik en Reykjavik. Wat betreft de long-haul vluchten zal Lufthansa 90 keer per week naar Azië vliegen, meer dan 20 keer per week naar het Midden-Oosten en meer dan 25 keer per week naar Afrika.

Austrian

Austrian Airlines voert vanaf juli weer long-haul vluchten uit. Bangkok, Chicago, New York (Newark) en Washington zijn dan elk drie keer per week beschikbaar. Ook het Europese netwerk wordt uitgebreid.

Swiss

Swiss wil tegen de herfst 85 procent van het normale netwerk uitvoeren. De focus ligt hierbij op Europese verbindingen vanuit Zürich en Genève. Er komen nog enkele long-haul vluchten bij.

Eurowings

Eurowings is van plan 80 procent van het netwerk uit te voeren in de zomer. Daarvoor kijkt de maatschappij voornamelijk naar bestemmingen in Italië, Spanje, Griekenland en Kroatië. In juli voert Eurowings 30 tot 40 procent van het normale vliegschema uit.

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button