AirlinesCoronaCorona gevolgen maatschappijenCorona impact passagiersFrequente reizigerOverig nieuwsRoutes

Lufthansa Group hervat 90 procent van Europese routes in september

De luchtvaartmaatschappijen van Lufthansa Group hervatten tegen september 90 van de oorspronkelijk geplande korte- en middellangeafstandsbestemmingen en 70 procent van de langeafstandsbestemmingen.

Lufthansa

Op korte en middellange afstanden biedt Lufthansa vanaf september in totaal 1.800 wekelijkse verbindingen. Er zijn 102 bestemmingen vanuit Frankfurt en 88 vanuit München, waaronder Malaga, Alicante, Valencia, Napels, Rhodos, Palermo, Faro, Madeira, Olbia, Dubrovnik en Reykjavik. Wat betreft de long-haul vluchten zal Lufthansa 90 keer per week naar Azië vliegen, meer dan 20 keer per week naar het Midden-Oosten en meer dan 25 keer per week naar Afrika.

Austrian

Austrian Airlines voert vanaf juli weer long-haul vluchten uit. Bangkok, Chicago, New York (Newark) en Washington zijn dan elk drie keer per week beschikbaar. Ook het Europese netwerk wordt uitgebreid.

Swiss

Swiss wil tegen de herfst 85 procent van het normale netwerk uitvoeren. De focus ligt hierbij op Europese verbindingen vanuit Zürich en Genève. Er komen nog enkele long-haul vluchten bij.

Eurowings

Eurowings is van plan 80 procent van het netwerk uit te voeren in de zomer. Daarvoor kijkt de maatschappij voornamelijk naar bestemmingen in Italië, Spanje, Griekenland en Kroatië. In juli voert Eurowings 30 tot 40 procent van het normale vliegschema uit.

Help Up de crisis door!

en word vriend

Ook Up in the Sky heeft het moeilijk door de economische impact van het Coronavirus. Ben je fan van Up? Dan kan je ons helpen. Met een kleine bijdrage van 5 euro zijn wij al enorm blij!

Geef je wat meer, dan krijg je er extra’s voor terug. Als je 24 euro doneert, dan schotelen wij je geen advertenties meer voor. Als je een nog grotere vriend wordt, dan sturen we je ook nog eens een code waarmee je gratis ons fotoboek Schiphol.jpg kan bestellen.

Wie wil er nou geen vriend van ons worden?

Tags

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close
Close

Geen advertenties?

Wil je liever geen advertenties? Dat kan als je vriend van Up wordt: https://www.upinthesky.nl/vriend-shop/