fbpx
AirlinesCoronavirusFrequente reizigersNaast het nieuwsRoutes en Bestemmingen

Virgin Atlantic hervat vluchten vanaf 20 juli

Virgin Atlantic voert vanaf 20 juli weer een handjevol vluchten uit. Vanaf Londen Heathrow zal er dan weer gevlogen worden naar Orlando, Hongkong, Shanghai (vanaf 21 juli), New York JFK (vanaf 21 juli) en Los Angeles (vanaf 21 juli).

Quarantaine

De routes zijn nog wel onder voorbehoud van de reisbeperkingen, met name het 14-daagse quarantainebeleid dat geldt voor reizigers die het Verenigd Koninkrijk binnenkomen. “We weten dat naarmate de Covid-19-crisis afneemt, vliegreizen een essentiële factor zullen zijn voor het economische herstel van het VK. Daarom pleiten we voor een aanpak van zorgvuldig gerichte maatregelen op het gebied van volksgezondheid en screening, die een succesvolle en veilige herstart van het internationale luchtverkeer voor passagiers en bedrijven mogelijk zullen maken”, zegt Juha Jarvinen, CCO bij Virgin Atlantic.

Augustus

De komende twee weken zullen er voor de maand augustus ook meer startdata worden genoemd voor verschillende bestemmingen. “Nu de Covid-19-crisis stabiliseert en de vraag langzaam terugkeert, kijken we ernaar uit om onze klanten weer aan boord te verwelkomen en veilig naar hun favoriete bestemmingen te vliegen. Om de gezondheid en veiligheid van onze klanten en onze mensen te garanderen, introduceren we op elk punt van de reis nieuwe maatregelen om vertrouwen te bieden wanneer reizigers met ons de lucht in gaan”, aldus Jarvinen.

Bestel een Aviationtag van de PH-BFF, een voormalige KLM B747!

Ondersteun Up in the Sky in haar missie om meer unieke content te maken en haal dit stukje Nederlandse luchtvaartgeschiedenis in huis. Na 27 jaar over de hele wereld te hebben gezworven ging de PH-BFF in 2017 met pensioen. Het machtige toestel werd uiteindelijk in 2018 gerecycled op voormalige Vliegbasis Twente.

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button