AirbusCoronaCorona gevolgen maatschappijenOverig nieuwsVliegtuigtype & -bouwer

Airbus levert 24 vliegtuigen af in mei; geen nieuwe orders

Airbus heeft 24 toestellen afgeleverd in mei, tien meer dan in april. Nieuwe orders heeft de bouwer niet ontvangen. In april ontving Airbus nog negen orders.

Mei

De leveringen betreffen twee A220-300’s voor Air Canada en achttien A320-familietoestellen voor Wizz Air. Hieronder zat ook de eerste A320neo voor de maatschappij. Verder zijn er vier A350 XWB’s afgeleverd in zowel de -900 configuratie, als de -1000.

April

In april leverde de bouwer veertien toestellen af, waaronder twaalf A320’s, één A350 XWB en één A330ceo. Er werden toen negen bestellingen geplaatst voor A320’s. Het totale orderboek voor dit jaar staat inclusief annuleringen op 299 toestellen.

Help Up de crisis door!

en word vriend

Ook Up in the Sky heeft het moeilijk door de economische impact van het Coronavirus. Ben je fan van Up? Dan kan je ons helpen. Met een kleine bijdrage van 5 euro zijn wij al enorm blij!

Geef je wat meer, dan krijg je er extra’s voor terug. Als je 24 euro doneert, dan schotelen wij je geen advertenties meer voor. Als je een nog grotere vriend wordt, dan sturen we je ook nog eens een code waarmee je gratis ons fotoboek Schiphol.jpg kan bestellen.

Wie wil er nou geen vriend van ons worden?

Tags

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close
Close

Geen advertenties?

Wil je liever geen advertenties? Dat kan als je vriend van Up wordt: https://www.upinthesky.nl/vriend-shop/