CoronaCorona gevolgen maatschappijenFinancieelOverig nieuwsProfessionalVliegtuigtype & -bouwer

Bombardier ontslaat 2500 medewerkers

Bombardier ontslaat 2500 medewerkers vanwege de coronacrisis. De meeste ontslagen vallen bij de productiefaciliteiten in Canada.

Leveringen

De bouwer verwacht dat de levering van zakenvliegtuigen sectorbreed met ongeveer dertig procent zal dalen vanwege de pandemie. Daarom voelt Bombardier zich genoodzaakt om het personeelsbestand te verkleinen om goed uit de crisis te komen.

Kosten

De ontslagen worden geleidelijk door 2020 ingevoerd. Bombardier verwacht hiervoor een speciale kostenpost te hebben van 40 miljoen dollar. In augustus zal daar meer informatie over worden verstrekt bij de kwartaalresultaten.

Help Up de crisis door!

en word vriend

Ook Up in the Sky heeft het moeilijk door de economische impact van het Coronavirus. Ben je fan van Up? Dan kan je ons helpen. Met een kleine bijdrage van 5 euro zijn wij al enorm blij!

Geef je wat meer, dan krijg je er extra’s voor terug. Als je 24 euro doneert, dan schotelen wij je geen advertenties meer voor. Als je een nog grotere vriend wordt, dan sturen we je ook nog eens een code waarmee je gratis ons fotoboek Schiphol.jpg kan bestellen.

Wie wil er nou geen vriend van ons worden?

Tags

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close
Close

Geen advertenties?

Wil je liever geen advertenties? Dat kan als je vriend van Up wordt: https://www.upinthesky.nl/vriend-shop/