CoronaCorona gevolgen maatschappijenFrequente reizigerOverig nieuws

Verenigde Staten versoepelen verbod vluchten uit China

Chinese luchtvaartmaatschappijen mogen vanaf nu twee keer per week naar de Verenigde Staten vliegen. Hiermee versoepelen de Verenigde Staten het verbod op vluchten dat vanaf 16 juni zou ingaan.

Verzoek

De Amerikaanse regering gaf deze week al aan het besluit te herzien als China het beleid zou aanpassen. Delta Air Lines en United Airlines dienden namelijk afgelopen maand een verzoek in bij de Chinese luchtvaartautoriteit om weer passagiersvluchten naar China uit te voeren, maar dit werd afgewezen.

China

China heeft laten weten dat alle internationale maatschappijen tot twee keer per week mogen vliegen naar het land, als de passagiers negatief testen op het coronavirus voor drie opeenvolgende weken. Mocht het land nog verdere stappen nemen, dan zijn de Verenigde Staten bereid om het beleid opnieuw te herzien.

Help Up de crisis door!

en word vriend

Ook Up in the Sky heeft het moeilijk door de economische impact van het Coronavirus. Ben je fan van Up? Dan kan je ons helpen. Met een kleine bijdrage van 5 euro zijn wij al enorm blij!

Geef je wat meer, dan krijg je er extra’s voor terug. Als je 24 euro doneert, dan schotelen wij je geen advertenties meer voor. Als je een nog grotere vriend wordt, dan sturen we je ook nog eens een code waarmee je gratis ons fotoboek Schiphol.jpg kan bestellen.

Wie wil er nou geen vriend van ons worden?

Tags

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close
Close

Geen advertenties?

Wil je liever geen advertenties? Dat kan als je vriend van Up wordt: https://www.upinthesky.nl/vriend-shop/