CoronaCorona gevolgen maatschappijenCorona impact passagiersIndustrieOverig nieuws

‘Internationale vliegverkeer Rusland half juli hervat’

Het internationale luchtverkeer in Rusland wordt mogelijk op 15 juli hervat. Dat meldt onder andere het Russische persbureau TASS.

Zakelijk

Volgens een anonieme bron bij een van de Russische luchtvaartmaatschappijen zou het internationale vliegverkeer half juli worden hervat, in eerste instantie met 15 landen. Voor het zakelijk vliegverkeer zou het luchtvervoer naar bijna alle landen weer beschikbaar worden gemaakt.

Ex-Sovjet

Volgens persbureau Interfax zouden er dan vooral ex-Sovjet landen weer worden aangevlogen. Volgens de Russische nieuwsdienst RBC wil luchtvaartautoriteit Rosaviatsia in ieder geval de routes van en naar China, Zuid-Korea, Turkije en enkele Europese landen weer openstellen.

Charters

Sinds eind maart zijn vrijwel alle internationale vluchten van en naar rusland opgeschort. Alleen chartervluchten worden nog toegestaan om Russen in het buitenland te repatriëren.

Word vriend van Up in the Sky!

Ook Up in the Sky heeft het moeilijk door de economische impact van het Coronavirus. Ben je fan van Up? Dan kan je ons helpen. Met een kleine bijdrage van 5 euro zijn wij al enorm blij!

Geef je wat meer, dan krijg je er extra’s voor terug. Als je 24 euro doneert, dan schotelen wij je geen advertenties meer voor. Als je een nog grotere vriend wordt, dan sturen we je ook nog eens een code waarmee je gratis ons fotoboek Schiphol.jpg kan bestellen.

Tags

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close
Close