fbpx
CoronavirusNaast het nieuws

‘Internationale vliegverkeer Rusland half juli hervat’

Het internationale luchtverkeer in Rusland wordt mogelijk op 15 juli hervat. Dat meldt onder andere het Russische persbureau TASS.

Zakelijk

Volgens een anonieme bron bij een van de Russische luchtvaartmaatschappijen zou het internationale vliegverkeer half juli worden hervat, in eerste instantie met 15 landen. Voor het zakelijk vliegverkeer zou het luchtvervoer naar bijna alle landen weer beschikbaar worden gemaakt.

Ex-Sovjet

Volgens persbureau Interfax zouden er dan vooral ex-Sovjet landen weer worden aangevlogen. Volgens de Russische nieuwsdienst RBC wil luchtvaartautoriteit Rosaviatsia in ieder geval de routes van en naar China, Zuid-Korea, Turkije en enkele Europese landen weer openstellen.

Charters

Sinds eind maart zijn vrijwel alle internationale vluchten van en naar rusland opgeschort. Alleen chartervluchten worden nog toegestaan om Russen in het buitenland te repatriëren.

✈️ Ontvang 20.000 Flying Blue Miles met een American Express kaart

Vraag een American Express Gold creditcard aan en ontvang daarbij tijdelijk 20.000 Flying Blue miles. Ter illustratie: een KLM-vlucht Amsterdam-Berlijn begint momenteel al vanaf 4.500 miles, exclusief belastingen. Lees de voorwaarden alvorens de kaart aan te vragen.

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button