fbpx
AirlinesCoronavirusFrequente reizigersNaast het nieuwsRoutes en Bestemmingen

Air Antwerp pas in september weer naar Londen

Air Antwerp heeft alle vluchten tussen Antwerpen Airport en Londen City Airport geannuleerd tot 31 augustus. Alle middagvluchten naar Londen (WP120 en WP121) zijn gecanceld tot 13 september.

September

De eerste vluchten naar de Engelse hoofdstad staan gepland voor 1 september: WP100 en WP101. De maatschappij zegt wel dat dit nog onzeker is en dat er wijzigingen kunnen plaatsvinden. De vluchten kunnen al wel worden geboekt.

Quarantaine

De quarantainemaatregel van het Verenigd Koninkrijk is maandag van kracht geworden. Reizigers moeten bij aankomst veertien dagen in zelfisolatie. Veel passagiers willen daardoor niet meer naar Groot-Brittannië op vakantie. Zo zei Ryanair al dat het aantal boekingen voor vluchten naar het VK met 50 procent gedaald is, terwijl vluchten vanaf het VK wel helemaal vol zitten.

Bestel de limited edition DC-3 'Rosinenbomber'-Aviationtag!

Ondersteun Up in the Sky in haar missie om meer unieke content te maken en haal dit stukje luchtvaartgeschiedenis in huis. Deze iconische DC3 heeft nog dienst gedaan tijdens de Tweede Wereldoorlog en heeft in 2008 als laatste vliegtuig, samen met een Junkers Ju-52, vanaf Berlin Tempelhof gevlogen.

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button