fbpx
AirlinesCoronavirusNaast het nieuwsNL NieuwsRoutes en BestemmingenSchiphol Airport

Delta vliegt weer tussen Schiphol en New York

Delta vliegt weer tussen Amsterdam en New York. Op 4 juni hervatte de maatschappij de route met drie vluchten per week. Vanaf 18 juni zal de vlucht elke dag worden uitgevoerd.

Route

Vlucht DL47 vertrekt tot 18 juni om 14:45 uit Amsterdam en komt dan om 17:12 aan op New York JFK. De terugvlucht, DL46, vertrekt om 17:13 uit New York en komt om 7 uur ‘s ochtends aan in Amsterdam. “Delta hervat services van verschillende belangrijke routes en onze klanten hebben nu ook de populaire non-stop vlucht tussen Amsterdam en New York als optie”, zegt Roberto Ioriatti, Vice President Transatlantic bij Delta.

Middenstoel

Onlangs maakte de maatschappij bekend de middenstoel tot 30 september niet te verkopen. Eerder stelde Delta deze maatregel in tot en met 31 mei. Ook wordt het aantal beschikbare stoelen verminderd om de social distancing zoveel mogelijk te bevorderen.

Bestel nu een uniek custom made raampaneel!

Dit unieke raampaneel uit een Boeing 737-BBJ kun je naar eigen smaak laten bewerken.

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button