AirlinesCoronaCorona gevolgen maatschappijenCorona impact passagiersNL nieuwsOverig nieuwsRoutesSchiphol Airport

Delta vliegt weer tussen Schiphol en New York

Delta vliegt weer tussen Amsterdam en New York. Op 4 juni hervatte de maatschappij de route met drie vluchten per week. Vanaf 18 juni zal de vlucht elke dag worden uitgevoerd.

Route

Vlucht DL47 vertrekt tot 18 juni om 14:45 uit Amsterdam en komt dan om 17:12 aan op New York JFK. De terugvlucht, DL46, vertrekt om 17:13 uit New York en komt om 7 uur ’s ochtends aan in Amsterdam. “Delta hervat services van verschillende belangrijke routes en onze klanten hebben nu ook de populaire non-stop vlucht tussen Amsterdam en New York als optie”, zegt Roberto Ioriatti, Vice President Transatlantic bij Delta.

Middenstoel

Onlangs maakte de maatschappij bekend de middenstoel tot 30 september niet te verkopen. Eerder stelde Delta deze maatregel in tot en met 31 mei. Ook wordt het aantal beschikbare stoelen verminderd om de social distancing zoveel mogelijk te bevorderen.

Word vriend van Up in the Sky!

Ook Up in the Sky heeft het moeilijk door de economische impact van het Coronavirus. Ben je fan van Up? Dan kan je ons helpen. Met een kleine bijdrage van 5 euro zijn wij al enorm blij!

Geef je wat meer, dan krijg je er extra’s voor terug. Als je 24 euro doneert, dan schotelen wij je geen advertenties meer voor. Als je een nog grotere vriend wordt, dan sturen we je ook nog eens een code waarmee je gratis ons fotoboek Schiphol.jpg kan bestellen.

Tags

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close
Close