fbpx
AirlinesCoronavirusFrequente reizigersNaast het nieuwsRoutes en Bestemmingen

Eurowings hervat 80 procent van bestemmingen; onder andere weer naar Amsterdam

Eurowings hervat 80 procent van het aantal bestemmingen, nu de vraag naar vliegreizen weer toeneemt. Onder andere de route tussen Amsterdam en Hamburg zal weer worden uitgevoerd in juli.

Juli

In het vliegschema vanaf juli zullen meer dan 100 bestemmingen worden aangeboden. De populairste routes zijn volgens de maatschappij Mallorca, Sylt, Zürich, Ibiza, Barcelona en Lissabon. Ook voor zakenreizigers worden er extra vluchten toegevoegd, met de nadruk op vluchten vanuit Düsseldorf, Hamburg, Stuttgart en Keulen.

Juni

Onlangs maakte de maatschappij al bekend vanaf juni veertig bestemmingen toe te voegen aan het vliegschema vanaf juni. Daarvoor worden ongeveer tien Airbussen van de parkeerplaats gehaald om met twintig vliegtuigen te kunnen vliegen. “We voelen het groeiende verlangen om eindelijk weer te kunnen reizen. Dit maken we nu weer mogelijk met de uitbreidingen in ons zomerschema”, zei Jens Bischof, CEO van de maatschappij.

Bestel een Aviationtag van de PH-BFF, een voormalige KLM B747!

Ondersteun Up in the Sky in haar missie om meer unieke content te maken en haal dit stukje Nederlandse luchtvaartgeschiedenis in huis. Na 27 jaar over de hele wereld te hebben gezworven ging de PH-BFF in 2017 met pensioen. Het machtige toestel werd uiteindelijk in 2018 gerecycled op voormalige Vliegbasis Twente.

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button