fbpx
CoronavirusNaast het nieuws

Malaysia Airlines hervat internationale vluchten

Malaysia Airlines hervat enkele internationale vluchten en verhoogt de frequenties op binnenlandse vluchten. “We zijn verheugd om de hervatting van onze diensten aan te kondigen door de capaciteit op binnenlandse en internationale routes te vergroten en we kijken ernaar uit om onze passagiers weer aan boord te verwelkomen”, zegt Izham Ismail, CEO van de maatschappij.

Routes

De internationale bestemmingen die weer worden opgepakt vanaf juli vanaf Kuala Lumpur zijn: Dhaka, Khatmandu, Londen, Osaka, Narita, Incheon, Hongkong, Melbourne, Sydney, Perth, Denpansar, Phuket, Cambodja, Chennai, Hyderabad, Mumbai, Bangalore, Kochi, Sri Lanka, Taipei, Guangzhou, Adelaide, Brisbane, Surabaya, Manila, Jakarta, Bangkok en Singapore.

Maatregelen

De maatschappij neemt verschillende veiligheidsmaatregelen. Deze maatregelen omvatten temperatuurcontroles, desinfectie van alle faciliteiten, handhaving van de sociale afstand, het verplicht gebruik van mondkapjes en de installatie van beschermende schermen bij de incheck- en transferbalies op de luchthaven van Kuala Lumpur. Bij aankomst wordt de bagage van passagiers gereinigd. Alle medewerkers van Malaysia Airlines aan de grond en aan boord zijn verplicht om persoonlijke beschermingsmiddelen te dragen en hun gezondheid wordt dagelijks gecontroleerd.

Lounge

Deze maatregelen gelden ook voor de Malaysia Airlines Golden Lounges, welke naar verwachting op 1 juli worden heropend. “We zullen de veiligheid, gezondheid en comfort van passagiers blijven waarborgen door nieuwe initiatieven te introduceren die in overeenstemming zijn met internationale veiligheids- en gezondheidsprotocollen, als onderdeel van ons streven om passagiers gemoedsrust te bieden tijdens hun reis met ons”, aldus Ismail.

Bestel nu een uniek custom made raampaneel!

Dit unieke raampaneel uit een Boeing 737-BBJ kun je naar eigen smaak laten bewerken.

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button