AirlinesCoronaCorona gevolgen maatschappijenOverig nieuwsRoutes

AeroMexico wil vaker naar Schiphol

AeroMexico wil vanaf juli vaker tussen Amsterdam en Mexico vliegen. Momenteel wordt er door de maatschappij één keer per week tussen Amsterdam en Mexico gevlogen.

Route

In april maakte de maatschappij bekend nog maar één keer per week tussen de twee landen te vliegen. Op donderdag van Mexico naar Amsterdam en op vrijdag van Amsterdam naar Mexico. Oorspronkelijk was het de bedoeling om vanaf 14 mei het schema weer op te bouwen.

Frequentie

Hoe vaak AeroMexico tussen Schiphol en Mexico wil vliegen is nog niet bekend. De maatschappij zegt alleen naar de optie te kijken om de frequentie vanaf Amsterdam te verhogen. Ook vanaf Parijs CDG wil de airline vaker gaan vliegen.

Word vriend van Up in the Sky!

Ook Up in the Sky heeft het moeilijk door de economische impact van het Coronavirus. Ben je fan van Up? Dan kan je ons helpen. Met een kleine bijdrage van 5 euro zijn wij al enorm blij!

Geef je wat meer, dan krijg je er extra’s voor terug. Als je 24 euro doneert, dan schotelen wij je geen advertenties meer voor. Als je een nog grotere vriend wordt, dan sturen we je ook nog eens een code waarmee je gratis ons fotoboek Schiphol.jpg kan bestellen.

Tags

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close
Close