CoronaCorona impact passagiersOverig nieuws

Turkish Airlines komt met korting voor zorgmedewerkers

Medewerkers in de zorg kunnen bij boekingen tot 1 augustus 40 procent korting krijgen op vliegtickets van Turkish Airlines met een vliegdatum vóór 31 mei 2021.

Korting

Zorgpersoneel dat van de actie gebruik wil maken kan zich tot 18 juli op de website van de maatschappij registreren. De korting is niet geldig op vluchten tussen 29 juni 2020 en 4 augustus, 28 oktober en 2 november en 15 december en 31 december.

Registratie

Om in aanmerking te komen moeten de zorgmedewerkers zich eerst inschrijven voor het loyaliteitsprogramma Miles & Smiles. Daarna kan men zich registreren door de instructies op de website te volgen. Na ingelogd te zijn kan er worden geklikt op Exclusive for Healthcare Professionals om gebruik te maken van de actie.

Qatar

Qatar Airways kwam vorige maand ook al met een ticketactie voor zorgpersoneel. Zij gaven 100.000 gratis tickets weg tussen 12 en 18 mei aan medewerkers in de zorg. Artsen, verpleegkundigen, paramedici, laboratoriumtechnici, klinisch onderzoekers en apothekers kwamen in aanmerking voor de actie.

Word vriend van Up in the Sky!

Ook Up in the Sky heeft het moeilijk door de economische impact van het Coronavirus. Ben je fan van Up? Dan kan je ons helpen. Met een kleine bijdrage van 5 euro zijn wij al enorm blij!

Geef je wat meer, dan krijg je er extra’s voor terug. Als je 24 euro doneert, dan schotelen wij je geen advertenties meer voor. Als je een nog grotere vriend wordt, dan sturen we je ook nog eens een code waarmee je gratis ons fotoboek Schiphol.jpg kan bestellen.

Tags

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close
Close