fbpx
CoronavirusNaast het nieuws

Turkish Airlines komt met korting voor zorgmedewerkers

Medewerkers in de zorg kunnen bij boekingen tot 1 augustus 40 procent korting krijgen op vliegtickets van Turkish Airlines met een vliegdatum vóór 31 mei 2021.

Korting

Zorgpersoneel dat van de actie gebruik wil maken kan zich tot 18 juli op de website van de maatschappij registreren. De korting is niet geldig op vluchten tussen 29 juni 2020 en 4 augustus, 28 oktober en 2 november en 15 december en 31 december.

Registratie

Om in aanmerking te komen moeten de zorgmedewerkers zich eerst inschrijven voor het loyaliteitsprogramma Miles & Smiles. Daarna kan men zich registreren door de instructies op de website te volgen. Na ingelogd te zijn kan er worden geklikt op Exclusive for Healthcare Professionals om gebruik te maken van de actie.

Qatar

Qatar Airways kwam vorige maand ook al met een ticketactie voor zorgpersoneel. Zij gaven 100.000 gratis tickets weg tussen 12 en 18 mei aan medewerkers in de zorg. Artsen, verpleegkundigen, paramedici, laboratoriumtechnici, klinisch onderzoekers en apothekers kwamen in aanmerking voor de actie.

Bestel een Aviationtag van de PH-BFF, een voormalige KLM B747!

Ondersteun Up in the Sky in haar missie om meer unieke content te maken en haal dit stukje Nederlandse luchtvaartgeschiedenis in huis. Na 27 jaar over de hele wereld te hebben gezworven ging de PH-BFF in 2017 met pensioen. Het machtige toestel werd uiteindelijk in 2018 gerecycled op voormalige Vliegbasis Twente.

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button