Air FranceCoronaCorona gevolgen maatschappijenIndustrieOverig nieuwsRoutes

Air France vliegt deze zomer naar 150 bestemmingen

Air France vliegt deze zomer weer naar 150 bestemmingen, 80 procent van het reguliere netwerk van de maatschappij.

Vluchtschema

Nu het luchtverkeer langzaam weer aantrekt, is Air France van plan om haar vluchtschema voor de komende zomer uit te breiden. Eind juni zal de maatschappij op 20 procent van de capaciteit vliegen. Als daarna de reisrestricties van veel landen verder worden versoepeld, zal Air France het aantal vluchten en bestemmingen weer verder laten stijgen. In juli moet 35 procent van het reguliere vluchtschema weer worden uitgevoerd, in augustus is dat 40 procent. Dit zal gedaan worden met 106 van de 224 Franse vliegtuigen.

Netwerk

Met de vliegtuigen is de maatschappij van plan om ongeveer 150 bestemmingen aan te vliegen. Dat is 80 procent van het normale aantal bestemmingen van de maatschappij. Prioriteit bij de uitbreiding van het aantal bestemmingen is de binnenlandse vluchtenmarkt. Tussen Parijs en andere Franse regio’s zal weer worden gevlogen, maar ook wordt het aantal “inter-regionale” vluchten uitgebreid. Daarbij gaat het vooral om de vluchten van en naar Corsica. Op airfrance.com zijn alle bestemmingen te zien.

Word vriend van Up in the Sky!

Ook Up in the Sky heeft het moeilijk door de economische impact van het Coronavirus. Ben je fan van Up? Dan kan je ons helpen. Met een kleine bijdrage van 5 euro zijn wij al enorm blij!

Geef je wat meer, dan krijg je er extra’s voor terug. Als je 24 euro doneert, dan schotelen wij je geen advertenties meer voor. Als je een nog grotere vriend wordt, dan sturen we je ook nog eens een code waarmee je gratis ons fotoboek Schiphol.jpg kan bestellen.

Tags

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close
Close