fbpx
ColumnColumn GoofNaast het nieuwsPodcast

Goof en Goot praten piloot | Column Goof

De podcast die niet altijd to the point is of blijft, die vaak ergens over gaat maar regelmatig ook niet, die soms de kant èn de wal raakt, en soms ook beide en geregeld geen van beide, en die u thuisbezorgd wordt door airshow-commentator Goot en stukjesschrijver Goof, en die u nederig ter beoordeling wordt voorgelegd, in afwachting van uw commentaar via [email protected].

Aflevering 10 van Goof en Goot waarin het gaat over al dan niet echte piloten en nog veel meer om je over op te winden… Goof en Goot Praten Piloot

Over al dan niet echte piloten. Over piloten die betaald krijgen om te moeten vliegen en over piloten die betalen mòeten om te mògen vliegen. Over Kai Tak en over spotten…een luchtsport waar niet mee te spotten valt, terwijl dat toch maar al te vaak gebeurt…
  1. Aflevering 10 van Goof en Goot waarin het gaat over al dan niet echte piloten en nog veel meer om je over op te winden…
  2. Goof en Goot Praten Piloot… aflevering 9 waarin de hele luchtvaart over de tong gaat…
  3. Wat Doet Ie Nou? Hoe krijg je die airliner weer onder controle?!
  4. Goof en Goot deel 8: Boeing vs Airbus
  5. 747 vs Yak52: we praten verder met Hans Hollink…

Goof Bakker

Columnist en mede-eigenaar van Up in the Sky. Goof is reclame-tekstschrijver en vlieger op de Cessna O-2A en de Yak-52. Hij schrijft een column in Piloot & Vliegtuig. Goof schrijft ook voor diverse bladen, kranten (NRC / Volkskrant) en magazines.

Gerelateerde artikelen

Back to top button