fbpx
CoronavirusEditors choiceNaast het nieuwsNL NieuwsRotterdam The HagueRoutes en BestemmingenVliegvelden

Rotterdam verwelkomt vanaf donderdag weer passagiersvluchten

Aanstaande donderdag worden de eerste passagiersroutes vanuit Rotterdam hervat. Transavia is voorlopig nog de enige maatschappij die weer vanaf de Zuid-Hollandse luchthaven vliegt.

Bestemmingen

Malaga, Alicante, Ibiza, Faro en Split zijn de eerste steden die weer vanaf Rotterdam zullen worden aangevlogen. Wanneer andere maatschappijen weer vluchten van en naar Rotterdam hervatten is nog niet bekend.

Maatregelen

Op alle Nederlandse luchthavens is het verplicht om anderhalve meter afstand te houden en om een niet-medisch mondkapje te dragen. In de onderstaande video worden de maatregelen die op de luchthaven van Rotterdam van kracht zijn getoond.

Help mee de meest realistische B737NG-simulator naar Nederland te halen!

Bij Up in the Sky houden we van de luchtvaart, dat moge duidelijk zijn. Nu willen we de nieuwste B737NG-simulator mĆ©t 4K-resolutie-projectors op de Nederlandse (particuliere) markt brengen. De benodigde investering hiervoor bedraagt anderhalve ton. Wil jij meehelpen financieren en rente ontvangen? Stuur een mail naar [email protected] voor meer informatie.

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button