CoronaCorona gevolgen maatschappijenCorona impact passagiersCoronavirusEditors choiceNL nieuwsOverig nieuwsRotterdam The HagueRoutesVliegvelden

Rotterdam verwelkomt vanaf donderdag weer passagiersvluchten

Aanstaande donderdag worden de eerste passagiersroutes vanuit Rotterdam hervat. Transavia is voorlopig nog de enige maatschappij die weer vanaf de Zuid-Hollandse luchthaven vliegt.

Bestemmingen

Malaga, Alicante, Ibiza, Faro en Split zijn de eerste steden die weer vanaf Rotterdam zullen worden aangevlogen. Wanneer andere maatschappijen weer vluchten van en naar Rotterdam hervatten is nog niet bekend.

Maatregelen

Op alle Nederlandse luchthavens is het verplicht om anderhalve meter afstand te houden en om een niet-medisch mondkapje te dragen. In de onderstaande video worden de maatregelen die op de luchthaven van Rotterdam van kracht zijn getoond.

Word vriend van Up in the Sky!

Ook Up in the Sky heeft het moeilijk door de economische impact van het Coronavirus. Ben je fan van Up? Dan kan je ons helpen. Met een kleine bijdrage van 5 euro zijn wij al enorm blij!

Geef je wat meer, dan krijg je er extra’s voor terug. Als je 24 euro doneert, dan schotelen wij je geen advertenties meer voor. Als je een nog grotere vriend wordt, dan sturen we je ook nog eens een code waarmee je gratis ons fotoboek Schiphol.jpg kan bestellen.

Tags

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close
Close