fbpx
AirbusHistorische LuchtvaartNaast het nieuwsOpmerkelijkVideoVliegtuigen

Airbus A350 al zeven jaar in de lucht | Video

Op 14 juni 2013, vandaag precies zeven jaar geleden, maakte de Airbus A350 haar eerste vlucht. Het toestel, met regristratie F-WXWB is nog steeds in dienst bij Airbus zelf. Inmiddels zijn er meer bijna 400 Airbus A350’s afgeleverd en zijn er nog meer dan 500 openstaande bestellingen.

De onderstaande video’s tonen de start en landing van de eerste Airbus A350.

Help mee de meest realistische B737NG-simulator naar Nederland te halen!

Bij Up in the Sky houden we van de luchtvaart, dat moge duidelijk zijn. Nu willen we de nieuwste B737NG-simulator mét 4K-resolutie-projectors op de Nederlandse (particuliere) markt brengen. De benodigde investering hiervoor bedraagt anderhalve ton. Wil jij meehelpen financieren en rente ontvangen? Stuur een mail naar [email protected] voor meer informatie.

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button