AirlinesCoronaCorona gevolgen maatschappijenCoronavirusIndustrieOverig nieuws

British Airways een ‘nationale schande’ volgens Brits parlement

Britse parlementariërs hebben British Airways een nationale schande genoemd vanwege de aangekondigde ontslagen en het aanpassen van de arbeidsvoorwaarden van personeelsleden.

Hervorming

Volgens de Britse maatschappij is een hervorming, met veel ontslagen en nieuwe arbeidsvoorwaarden nodig om de crisis te overleven. In het Verenigd Koninkrijk is echter veel kritiek op de voorstellen van British Airways.

Crisis

Er is al jaren onenigheid tussen British Airways en haar personeel over de arbeidsvoorwaarden. British Airways zou volgens Britse parlementsleden de coronacrisis aangrijpen om haar personeel slechtere contracten te geven.

Ontslagen

In totaal zou British Airways ongeveer 12.000 werknemers willen ontslaan. Van nog ongeveer 30.000 werknemers wil het bedrijf de arbeidsvoorwaarden aanpassen.

Word vriend van Up in the Sky!

Ook Up in the Sky heeft het moeilijk door de economische impact van het Coronavirus. Ben je fan van Up? Dan kan je ons helpen. Met een kleine bijdrage van 5 euro zijn wij al enorm blij!

Geef je wat meer, dan krijg je er extra’s voor terug. Als je 24 euro doneert, dan schotelen wij je geen advertenties meer voor. Als je een nog grotere vriend wordt, dan sturen we je ook nog eens een code waarmee je gratis ons fotoboek Schiphol.jpg kan bestellen.

Tags

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close
Close