fbpx
AirlinesCoronavirusFrequente reizigersNaast het nieuwsProfessional

Jetstar Pacific krijgt oorspronkelijke naam terug en verandert huisstijl

Jetstar Pacific krijgt haar oorspronkelijke naam weer terug: Pacific Airlines. Ook zal er een nieuw logo komen en een nieuwe livery. Dat hebben aandeelhouders Vietnam Airlines en Qantas besloten.

Winstgevendheid

Hiermee hopen de bedrijven de winstgevendheid van Jetstar Pacific te verbeteren, als reactie op de impact van de coronacrisis. Het nieuwe logo en de nieuwe livery moeten worden gebaseerd op het kleurenschema van Vietnam Airlines. Wel moet er nog toestemming komen vanuit de autoriteiten.

Reserveringssyteem

Ook zal het reserveringssysteem worden veranderd. Nu wordt Navitaire gebruikt, maar dat zal Sabre worden. Hetzelfde systeem als Vietnam Airlines. Hiermee moet het mogelijk worden om het netwerk van de twee maatschappijen beter te stroomlijnen.

Low-cost

Jetstar Pacific is een low-cost airline. Volgens Gareth Evans, CEO van Jetstar Group, zullen low-cost maatschappijen een zekere rol spelen bij de terugkeer van het reizen: “Door functies te stroomlijnen kan Pacific Airlines concurrerend blijven, veel van de efficiëntie van Vietnam Airlines meenemen en de lage tarieven die onze klanten verwachten, blijven bieden.”

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button