AirlinesCoronaCorona impact passagiersFrequente reizigerOverig nieuwsRoutes

Ryanair herstelt meer dan 30 routes in Nederland

Ryanair herstelt vanaf 1 juli meer dan 30 routes van en naar Nederland. Momenteel vliegt de maatschappij in Nederland alleen nog tussen Amsterdam en Dublin en Eindhoven en Londen.

Routes

Vanaf Maastricht, Eindhoven en Schiphol wordt er dan weer gevlogen naar bestemmingen in bijvoorbeeld Spanje, Italië, Portugal en Griekenland. “We zijn er trots op drie luchthavens in Nederland te bedienen en we kijken ernaar uit om vrienden en families te herenigen en miljoenen toeristen te vervoeren die de regionale economieën zullen helpen stimuleren en duizenden banen zullen beschermen”, zegt Hélène Bégasse, woordvoerster bij Ryanair.

Wereldwijd

In totaal herstelt Ryanair 40 procent van het wereldwijde vliegschema vanaf juli. De maatschappij zal dan dagelijks bijna duizend vluchten uitvoeren, waarmee negentig procent van de routes wordt hersteld. Dan vliegt Ryanair weer vanaf de meeste van de tachtig bases in Europa. Wel zullen er minder frequenties zijn.

Word vriend van Up in the Sky!

Ook Up in the Sky heeft het moeilijk door de economische impact van het Coronavirus. Ben je fan van Up? Dan kan je ons helpen. Met een kleine bijdrage van 5 euro zijn wij al enorm blij!

Geef je wat meer, dan krijg je er extra’s voor terug. Als je 24 euro doneert, dan schotelen wij je geen advertenties meer voor. Als je een nog grotere vriend wordt, dan sturen we je ook nog eens een code waarmee je gratis ons fotoboek Schiphol.jpg kan bestellen.

Tags

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close
Close