AirbusAirlinesCoronaCorona gevolgen maatschappijenCoronavirusIndustrieLow-costOverig nieuwsVliegtuigtype & -bouwer

EasyJet stelt levering nieuwe toestellen uit

EasyJet is met Airbus een nieuwe leveringsperiode voor 24 Airbus A320neo’s overeengekomen. De eerste uit de reeks toestellen zou dit jaar al geleverd worden.

Aflevering

De toestellen zouden in eerste instantie tussen 2020 en 2022 geleverd worden. De vliegtuigen worden nu tussen 2025 en 2027 afgeleverd aan EasyJet. In totaal heeft de prijsvechter nog meer dan 100 vliegtuigen in bestelling staan bij Airbus.

Opties

Naast het later afnemen van vliegtuigen, neemt EasyJet ook meer tijd om na te denken over de opties die zijn genomen op 13 Airbus A320neo’s. De maatschappij krijgt nu enkele maanden extra om besluiten of de toestellen besteld worden of toch niet.

Word vriend van Up in the Sky!

Ook Up in the Sky heeft het moeilijk door de economische impact van het Coronavirus. Ben je fan van Up? Dan kan je ons helpen. Met een kleine bijdrage van 5 euro zijn wij al enorm blij!

Geef je wat meer, dan krijg je er extra’s voor terug. Als je 24 euro doneert, dan schotelen wij je geen advertenties meer voor. Als je een nog grotere vriend wordt, dan sturen we je ook nog eens een code waarmee je gratis ons fotoboek Schiphol.jpg kan bestellen.

Tags

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close
Close