fbpx
AirbusAirlinesBestellingenCoronavirusNaast het nieuwsVliegtuigen

EasyJet stelt levering nieuwe toestellen uit

EasyJet is met Airbus een nieuwe leveringsperiode voor 24 Airbus A320neo’s overeengekomen. De eerste uit de reeks toestellen zou dit jaar al geleverd worden.

Aflevering

De toestellen zouden in eerste instantie tussen 2020 en 2022 geleverd worden. De vliegtuigen worden nu tussen 2025 en 2027 afgeleverd aan EasyJet. In totaal heeft de prijsvechter nog meer dan 100 vliegtuigen in bestelling staan bij Airbus.

Opties

Naast het later afnemen van vliegtuigen, neemt EasyJet ook meer tijd om na te denken over de opties die zijn genomen op 13 Airbus A320neo’s. De maatschappij krijgt nu enkele maanden extra om besluiten of de toestellen besteld worden of toch niet.

Bestel een Aviationtag van de PH-BFF, een voormalige KLM B747!

Ondersteun Up in the Sky in haar missie om meer unieke content te maken en haal dit stukje Nederlandse luchtvaartgeschiedenis in huis. Na 27 jaar over de hele wereld te hebben gezworven ging de PH-BFF in 2017 met pensioen. Het machtige toestel werd uiteindelijk in 2018 gerecycled op voormalige Vliegbasis Twente.

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button