fbpx
Eindhoven AirportFrequente reizigersNieuwsNL Nieuws

Eindhoven Airport plat door storing radioverbinding

Het vliegverkeer op Eindhoven Airport ligt uit voorzorg stil vanwege een probleem met de radioverbinding van de luchtverkeersleiding.

Vluchten

Hierdoor is de aankomende vlucht uit Lublin uitgeweken naar Keulen en de aankomende vlucht uit Sofia wijkt uit naar Maastricht. De vertrekkende vlucht naar Katowice is uitgesteld tot morgenochtend 9.35 uur. Inchecken kan vanaf 7.05 uur ’s ochtends.

Vliegverkeer

Het vliegverkeer op Eindhoven Airport komt deze maand weer wat meer op gang. Vanaf 18 juni hervat Transavia ook weer een deel van de vluchten vanaf de luchthaven. Bestemmingen als Bologna, Lissabon, Malaga, Faro en Barcelona zullen dan weer worden aangevlogen door de maatschappij.

Bestel een Aviationtag van de PH-BFF, een voormalige KLM B747!

Ondersteun Up in the Sky in haar missie om meer unieke content te maken en haal dit stukje Nederlandse luchtvaartgeschiedenis in huis. Na 27 jaar over de hele wereld te hebben gezworven ging de PH-BFF in 2017 met pensioen. Het machtige toestel werd uiteindelijk in 2018 gerecycled op voormalige Vliegbasis Twente.

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button