Eindhoven AirportFrequente reizigerNieuwsNL nieuws

Eindhoven Airport plat door storing radioverbinding

Het vliegverkeer op Eindhoven Airport ligt uit voorzorg stil vanwege een probleem met de radioverbinding van de luchtverkeersleiding.

Vluchten

Hierdoor is de aankomende vlucht uit Lublin uitgeweken naar Keulen en de aankomende vlucht uit Sofia wijkt uit naar Maastricht. De vertrekkende vlucht naar Katowice is uitgesteld tot morgenochtend 9.35 uur. Inchecken kan vanaf 7.05 uur ’s ochtends.

Vliegverkeer

Het vliegverkeer op Eindhoven Airport komt deze maand weer wat meer op gang. Vanaf 18 juni hervat Transavia ook weer een deel van de vluchten vanaf de luchthaven. Bestemmingen als Bologna, Lissabon, Malaga, Faro en Barcelona zullen dan weer worden aangevlogen door de maatschappij.

Word vriend van Up in the Sky!

Ook Up in the Sky heeft het moeilijk door de economische impact van het Coronavirus. Ben je fan van Up? Dan kan je ons helpen. Met een kleine bijdrage van 5 euro zijn wij al enorm blij!

Geef je wat meer, dan krijg je er extra’s voor terug. Als je 24 euro doneert, dan schotelen wij je geen advertenties meer voor. Als je een nog grotere vriend wordt, dan sturen we je ook nog eens een code waarmee je gratis ons fotoboek Schiphol.jpg kan bestellen.

Tags

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close
Close